Reality5. oktober 2015

Nu taler Amalie ud: Sådan har jeg det med Peter i dag

Reality-baben taler ud om sit forhold til ”ulven Peter”
https://imgix.seoghoer.dk/media/6cc289793e1849dc88fdec56e1b37301.jpg
 All Over

Amalie Szigethy har ikke været meget for at tale om sit turbulente forhold til ekskæresten Peter ”Ulven” Birch. Under stor bevågenhed gik reality-parret fra hinanden i 2013.

Nu åbner Amalie endelig op og foræller hvordan hun havde det med Peter dengang, og ikke mindst hvordan hun har det med ham i dag.

- Lige meget hvor han (Peter, red.) er henne i livet, vil jeg altid stå med et smil på læben og åbne mine arme hvis han har brug for mig, fordi hvad det er vigtigst i livet er at huske at hjælpe hinanden, huske de gode minder selvom der også var dårlige, skriver Amalie på sin blog

Reality-stjernen fortæller på bloggen, at det var svært at ignorere Peter, som omgangskredsen og pressen ivrigt spurgte til i 2013.

- Når folk spurgte ind til Peter, efter vi var gået fra hinanden for alvor tilbage i 2013, ville jeg ikke kommentere på noget. Og jeg ville ignorere alt, der havde noget at gøre med ham. Jeg ville lukke mine ører, hvis jeg hørte om ham, eller hvem han nu var sammen med. Jeg ville ikke dukke op de steder han var. Hvis pressen spurgte ind til ham var vi ”gode venner” (selvom vi ikke snakkede sammen.) Jeg ville snakke i vrede om ham til bekendte. Hvis han kontaktede mig, ville jeg sidde med min telefon i hånden og vende den på bordet med tårrer ned ad mine kinder. Alt imens ville jeg stadig ligge at tænke på ham som det sidste hver eneste nat, jeg lukkede mine øjne i, skriver Amalie.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_340.png

Se eller gense Amalie og Peter i seng sammen:

Se eller gense Amalie nøgen

Sponsoreret indhold