Reality10. april 2015

Så var der ti gange match

Der var fuldt hus, da alle ti par var rigtige i ”Det perfekte match”.
Af af
Så blev alle parrene matchet.
Så blev alle parrene matchet.
 Foto: Sille Serup/Kanal 4
Det var sidste afsnit af "Det perfekte match", da deltagerne formåede at lave alle 10 matches. I sidste uge nåede de op på otte, men nu er de i mål - til stor jubel for deltagerne.

LÆS OGSÅ: Limbo og vild fest

Inden aftenens parceremoni var de helt sikre på fire par: Monica og Nichlas, Marttin og Mette, Lasse og May og Anders og Karoline. Og der var gode fornemmelser for, hvem der var et match - men de var nervøse alligevel.

Freja og Ali havde været i matchboksen og fundet ud af, at de også var et "rigtigt par", så par nummer fem var også sikkert.

LÆS OGSÅ: Hvem har været sammen med 200 piger?

Spændingen var stor. Deltagerne mente nemlig at have regnet ud, at bl.a. Daniel skulle matches med Tanja. Og da han gennem hele programmet havde været lidt af en joker, der gik sine egne veje, var de andre bange for, at han ikke fulgte planen. Men med sjov og glimt i øjet da han skulle vælge partner - valgte han alligevel Tanja til stor lettelse for de andre.

Og ganske godt, for det fik puslespillet til at gå op med de resterende par: Daniel og Tanja, Kjærgaard og Julie, Kenneth og Joanna, Mick og Celina og Ronnie og Malene.

Dermed var der lykke, fest og den helt store præmie.

Se klip fra progammerne:
Sponsoreret indhold