Reality10. juni 2023

Så unaturligt er ”Bachelorette”: ALLE scener er opstillet

Hvor og hvordan de sidder, hvem de taler med og hvornår … Det er ifølge Stig og Adam alt sammen bestemt af produktionen bag "Bachelorette"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Så unaturligt er "Bachelorette": ALLE scener er opstillet.
 Video: Kaspar Wenstrup/Sladderministeriet

Det er ikke Stig Henriksens første tur i realitymøllen. For inden han dukkede op i "Bachelorette", deltog den kække aarhusianer i DR-programmet "Vild kærlighed". Der er dog ikke meget, der kan sammenlignes.

For mens kun få scener i "Vild kærlighed" var opstillede, som at gå ned ad stranden et par gange, er det anderledes iscenesat, hvad der foregår i TV 2-showet.

Det fortæller Stig Henriksen i SE og HØRs "Sladderministeriet".

I "Bachelorette" kan man nemlig ikke bare snakke sammen, som man vil, på en tømmerflåde, mens man bliver filmet af nogle GoPros.

– I "Vild kærlighed" tænker du ikke så meget over, hvad du gør, som du gør i "Bachelorette", for i "Bachelorette" er ALLE scener opstillede, siger Stig og begynder at ridse eksempler op:

– Den måde, du sidder på, er bestemt. Den måde, man vinkler sig ind mod hinanden. Og ja, det man snakker om er for det meste også noget, der er blevet preppet.

Stig Henriksen og Adam Sandgaard er gæster i episode 30 af "Sladderministeriet".
Stig Henriksen og Adam Sandgaard er gæster i episode 30 af "Sladderministeriet".
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det lyder meget unaturligt?

– Det er det også. Det er pisse unaturligt.

Adam Sandgaard, der i programmets forgange uge har været på solodate med Mette, hvor han indkasserede et kys, synes ikke, det er helt lige så slemt med iscenesættelsen.

– Jeg var også lidt overrasket over, hvor opstillet det var, men det vigtigste er jo, når vi har tid med kvinderne på dates, og det synes jeg ikke var opstillet. Jo, vi fik at vide "I skal lige sidde her" eller "I skal lige vente med at gå ind", men den tid, man havde, som faktisk er det, det handler om, den synes jeg faktisk var reel.

– Den måde, du sidder på, er bestemt. Den måde, man vinkler sig ind mod hinanden. Og ja, det man snakker om er for det meste også noget, der er blevet preppet.

Stig fra "Bachelorette"

Produktionen bestemmer afbrydelser

Før hver roseceremoni, er der såkaldt mingling, hvor gutterne står ved nogle borde og smalltalker og skifte til at hive en kvinde til side, som de kan tale med én til én.

Nogle gange ser vi også en modig mand gå op og afbryde midt i en anden fyrs alenesnak med en bachelorette.

Ingen af mændene har her - ifølge Stig og Adam - valgt, hvor de står eller hvem, de står sammen med.
Ingen af mændene har her - ifølge Stig og Adam - valgt, hvor de står eller hvem, de står sammen med.
 Foto: Lotta Lemche

Men det er alt sammen nøje planlagt af produktionen, fortæller Stig Henriksen:

– Når du er til en mingle, så går du ikke bare over og afbryder. Så skal du få tilladelse til at gå over og afbryde, og så siger de, hvornår du skal gå over og afbryde.

– Det er noget, jeg var virkelig overrasket over. For så kan de jo lave tv ved at sige: "Ej, det kunne være akavet, hvis han kommer nu, hva'?", og så siger de: "Du skal gå der hen nu".

Mændene skal altså spørge produktionen om lov til at spørge Mette og Julie om en snak, og så er det hjernerne bag "Bachelorette", der bestemmer, hvornår de skal gøre det.

– Og så skal du jo sige, at det er skideirriterende at blive afbrudt.

Hør alle afsløringerne om det iscenesatte "Bachelorette" i videoen øverst i artiklen

Du kan se også se hele episode 30 af ”Sladderministeriet” med Adam Rimann Sandgaard og Stig Henriksen nedenfor.

Sponsoreret indhold