Reality15. august 2022

Så sker det: Nu smutter "Bachelor"-Helena

Endelig skal de to turtelduer, Kasper Skak og Helena Witt, bo under samme tag
Helena Witt fra "Bachelor"
Det ikke er ikke kun Kasper Skak, der trækker i Helena. Hun skal nemlig også studere i hovedstaden.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det er ikke svært at spotte, at årets ene ”Bachelor”-par, 25-årige Helena Witt og 34-årige Kasper Skak, er forelskede til op over begge ører.

Og i morgen er dagen, hvor Helena for alvor rykker de århusianske teltpæle op for at flytte ind i Kaspers Amager-lejlighed i København.

Helenas knap 75.000 følgere på Instagram har det seneste stykke tid kunne følge med i flytningen, når hun har sat diverse ting og møbler, som således ikke bliver en del af indretningen i hovedstaden, til salg.

Og i weekenden hyggede det stadig nyudklækkede ”Bachelor”-par sig da også med at samle skab fra IKEA. Nu er Helena imidlertid klar til at ”springe med hovedet først”, når hun tirsdag forlader smilets by.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det blev et rungende ja, da Kasper Skak tilbød Helena sin allersidste "Bachelor"-rose.
Det blev et rungende ja, da Kasper Skak tilbød Helena sin allersidste "Bachelor"-rose.
 Foto: Lotta Lemche/TV 2

- Men smilet tager jeg med mig til København, for der venter en sød gut og en helt masse af mine dejlige veninder. Kasper og jeg snakkede aldrig hen imod, at han skulle bosætte sig i Århus, fordi min vennekreds i hovedstaden er stor. Jeg har nogle af mine tætteste og bedste veninder derovre, samtidig med at en masse af kvinderne fra programmet jo også bor der, lyder det blandt andet fra Kaspers ”Bachelor”-udkårne i et opslag på Instagram.

Helena lægger dog ikke skjul på, at hun i den grad kommer til at savne hjemstavnen – men til gengæld gør hun nu det, som var årsag til, at trofaste ”Bachelor”-seere i intet mindre end otte uger fik fornøjelsen af hende på skærmen:

- Ligesom da jeg trykkede ‘send ansøgning’ til TV 2, så springer jeg også med hovedet først ud i dette store skridt. Min mavefornemmelse er god, og jeg glæder mig helt vildt.

Se hele Helenas Instagram-opslag nedenfor.

Sponsoreret indhold