Reality28. april 2023

Så gik den ikke længere: Thalia og Elvira Pitzner fanget af efterforsker

Diamantsøstrene måtte som det første hold forlade ”Jaget vildt”
– nbsp;Lås døren, lyder det fra Elvira Pitzner, da det går op for hende, at hun og søster Thalia er afsløret.
– Lås døren, lyder det fra Elvira Pitzner, da det går op for hende, at hun og søster Thalia er afsløret.
 Foto: Dan Mariegaard

I intet mindre end 10 dage skal deltagerne i “Jaget vildt” være på flugt og forsøge at undgå at blive fanget af programmets efterforskere.

Og selv om Thalia og Elvira Pitzner tidligere i sæsonen har haft held med at slippe fra efterforskerne, der ellers var lige i hælene på dem, så gik den pludselig ikke længere.

Denne gang er det dog ikke et brandvarmt spor, der sender diamantsøstrene direkte i armene på efterforskerne. Der er således i stedet tale om et rent tilfælde.

– Ej, øv! Vi skulle have siddet bag i bilen, så havde du ikke set os, lyder det fra Thalia, da en efterforsker forklarer tilfældighederne.

– Jeg synes, det er megaærgerligt, vi blev fanget, fordi jeg følte slet ikke, at vores flugt var færdig. Vi havde alle mulige andre sjove planer, vi skulle have lavet, forklarer den ældste søster, der således afslører, at hun og Elvira ellers havde flere tricks i ærmet.

– Og vi blev ikke fundet pga. spor, vi blev fundet ved en tilfældighed. Og det synes jeg bare, er for nederen. Fordi vi var kloge, vi var luskede, vi var udspekulerede, vi var alle de gode tillægsord, man kan være, lyder det videre fra Elvira.

En af programmets regler er, at deltagerne blandt andet ikke må overnatte det samme sted i alle 10 dage – og derfor er det selvsagt også forbundet med stor risiko for at blive opdaget, hver gang de bevæger sig udenfor.

Thalia og Elvira Pitzner er nu som det første hold ude af programmet.

Se videoen, hvor de to bliver fanget, nedenfor.

Du kan se det nyeste afsnit af ”Jaget vildt” på Discovery+ allerede nu.

Sponsoreret indhold