Reality23. december 2021

Rystet Amalie Szigethy om indbrud: - Jeg har grædt så meget

Julefreden har ikke ligefrem sænket sig hjemme hos 30-årige Amalie Szigethy
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Onsdag eftermiddag var noget nær frygtelig for den garvede ”Forsidefruer”-stjerne, da hun skulle hente sine børn i deres institution.

For mens hun var inde for at hente døtrene, Josephine og Hannah, var en tyv nemlig på spil.

Og på de 10 minutter, det tog hende at hente børnene, lykkedes det således tyven at smadre en bilrude og snuppe en taske, som Amalie ellers havde gemt godt væk under det ene forsæde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_hjp5740.jpeg
 Foto: Hanne Juul

Den garvede tv-personlighed er mildest talt i chok over episoden foran døtrenes institution. Foto: Hanne Juul

I en række stories på Instagram beskriver Amalie det som et overgreb – og hun er mildest talt i chok over hele episoden og det syn, der mødte hende, da hun sammen med sine døtre kom tilbage til sin Range Rover med tonede ruder.

Og det er særligt detaljen med de tonede ruder, der gør sagen endnu mere uhyggelig. Det er nemlig umuligt for forbipasserende at se ind i bilen – og således opdage den taske, som Amalie Szigethy havde gemt af vejen.

- De har gjort det på under 10 min. (den tid, jeg var inde og hente mine børn), de har set, hvad jeg har lavet, og hvor jeg lagde min taske, lyder det blandt andet i storyen, hvor Amalie desuden deler billeder af den smadrede bil.

Et overgreb

- Jeg gemte min taske med vilje. Lige under mit sæde, forklarer forsidefruen videre og skriver samtidig, at det ikke er mange måneder siden, at en tyv stjal hendes spritnye iPhone fra bilen – dengang var stod bilen dog ulåst.

Men sådan var det ikke denne gang. Og i tasken lå blandt andet Amalies pung med sygesikringsbeviser på sig selv og pigerne, hendes dankort og kørekort.

- Jeg følte, jeg blev udsat for overgreb. Og mine piger var vidne til det hele. Har grædt så meget.

Det er ikke mange dage siden, Amalie Szigethy delte billeder på Instagram med sin nu stjålne taske.

Overfor SE og HØR forklarer forsidefruen, er hun er overbevist om, at tyvene har set, hvor hun placerede tasken, inden hun gik ind i institutionen:

- Jeg tror, der nogen, der har holdt øje ude på vejen fra en busk, lyder det fra Amalie, der tilføjer, at ruderne i bilen er så tykke, at "det må have givet et ordentligt slag".

Alligevel har ingen hverken set eller hørt noget.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_design_5_0.png
 (Foto: Privat)

Ruden i Amalies bil blev slået ind lige ved datterens autostol. - Tænk, hvis mine børn havde siddet i bilen?, lyder det fra realitystjernen. Foto: Privat

Amalie, der naturligvis har meldt sagen til både politiet og sit forsikringsselskab, forklarer videre, at pigernes institution i Hørsholm udmærket er klar over indbruddene.

Det viser sig nemlig, at realitystjernen ikke er den eneste - andre forældre har også haft indbrud i deres biler, der således holder parkeret lige ude foran børnehaven.

Det skal stoppes!

Hele miseren kommer ikke til at gå ubemærket hen.

Amalie Szigethy fortæller, at hun i den grad har tænkt sig at kæmpe for at komme problemet til livs:

- Jeg kommer til at tage det op i forældrerådet – og sætte skilte og papirer op, lyder det fra Amalie til SE og HØR, og understreger, at hun blandt ønsker overvågningskameraer ude foran institutionen.

Sponsoreret indhold