Reality25. april 2024

Rygterne svirrer: Vender "Love Island Danmark" tilbage?

I 2018 blev den første og eneste sæson af ”Love Island Danmark” sendt. Nu teaser Viaplay for en ny serie, som ifølge SE og HØRs oplysninger er ”Love Island”
Nogle fra "Love Island Danmark" fra 2018 er glemt, og andre er gemt i realityseernes hjerner. Nu tyder meget på, at der seks år senere kommer en sæson to.
Nogle fra "Love Island Danmark" fra 2018 er glemt, og andre er gemt i realityseernes hjerner. Nu tyder meget på, at der seks år senere kommer en sæson to.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Elvira i chok over Katerina: – Du har jo knaldet en anden mand

Hvis navne som Ida Søjborg, Oliver Erngart, Olivia Salo og Jonas Korsgaard siger en noget, er det muligvis fordi man sad klistret til skærmen tilbage i 2018.

Her valgte TV 3 og Viaplay nemlig at sende den første og hidtil eneste sæson af det i udlandet uhyre populære realityprogram ”Love Island”.

Den britiske version er oppe på et tocifret antal sæsoner, og nu tyder noget på, at Viaplay har lyttet til ønskerne om en ny sæson.

Onsdag lagde Viaplay en teaservideo ud på Instagram med teksten ”Something is cooking”.

For den vante realityseer ligner videoen umådeligt meget det samme billede som ”Love Island Danmarks” Instagram-profil har som profilbillede.

Viaplay er dog kryptiske i deres svar, og vil hverken be- eller afkræfte over for SE og HØR, hvorvidt det lige præcis er ”Love Island”, som vender tilbage med en ny dansk sæson.

Ifølge SE og HØRs oplysninger er den dog god nok.

Der kommer endnu en sæson af ”Love Island”.

I 2018 var det Oliver Erngart og Julie Melsen, der løb med titlen som vindere af ”Love Island Danmark”.

Julivers forhold endte dog ikke med at være lige så rosenrødt hjemme i Danmark, og parret måtte melde ud i samme måned som de vandt programmet, at de var gået fra hinanden.

Sponsoreret indhold