Reality4. oktober 2022

Røber fremtidsplaner: Thalia Pitzner taler ud om børn

Hvis Elvira Pitzner får sit ønske opfyldt, bliver familien udvidet med “mange børn”
Den ældste diamantdatter ønsker sig en stor familie.
Den ældste diamantdatter ønsker sig en stor familie.
 Foto: Dan Mariegaard

Det er ikke mange måneder siden, at den 29-årige diamantdatter afslørede for offentligheden, at hun og hendes nu ekskæreste var gået hver til sit.

I første omgang havde parret planer om at om at købe en bondegård sammen. Men selv om de blev godkendt til købet, så blev det hele alligevel pludselig for meget for Thalia. Herefter gik parret i en kort periode fra hinanden, men fandt hurtigt sammen igen – og flyttede sammen i Thalias på det tidspunkt nyindkøbte lejlighed.

Men kærligheden brast, og Thalia Pitzner, der dog umiddelbart er ganske tilfreds med singletilværelsen, må se til, mens hendes gamle gymnasiekammerater både bliver gift og får børn.

I det nyeste afsnit af “Pitzner Sisters”, hvor Thalia og søster Elvira Pitzner således har hovedrollerne, er børnesnak på tapetet.

Thalia mødes nemlig med flere gymnasiekammerater, som hun ikke har set i 10 år, og her er babystemningen noget nær altoverskyggende. Det viser sig da også, at den ældste diamantsøster har et helt klart ønske om i fremtiden at udvide familien:

– Det er faktisk et ret normalt tidspunkt at få børn på nu – i vores alder i slutningen af 20’erne. Så det er da dejligt for dem (klassekammeraterne, red.), at de har valgt at gøre det, forklarer Thalia Pitzner i det nyeste afsnit af realityhittet, som hun således er en del af sammen med søster Elvira.

– Jeg vil rigtig gerne have børn – og jeg vil gerne have mange børn. Så jeg håber og tror på, at jeg har nogle gode nok æg – det siger min gynækolog i hvert fald, jeg har masser af dem, lyder det videre fra Thalia.

Noget tyder dog på, at familieudvidelsen ikke bliver lige foreløbig:

– Jeg har så meget andet, jeg gerne vil, og jeg har ikke travlt med at få børn.

“Pitzner Sisters” kan streames på Discovery+ og vises desuden på Kanal 4 hver tirsdag klokken 21.35.

Se videoen, hvor Thalia sætter ord på sit ønske om at få mange børn, nedenfor.

Sponsoreret indhold