Robinson Ekspeditionen11. september 2017

Thomas fra Robinson: Jeg bliver nok mobbet efter exit

Københavneren tabte til to kvinder, og det får konsekvenser forudser den 30-årige Robinson-deltager.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dcdskamp_28.jpg
 TV3

Han meldte sig frivilligt til dødskampen, men udfaldet blev ikke som 30-årige Thomas havde regnet med i Robinson.

For efter en smertefuld prøvelse stod københavneren tilbage som taberen i kampen mod Tina og Emma.

- Det er jo aldrig fedt at tabe til to damer. Jeg skal nok forberede mig på at blive mobbet en del herhjemme af drengene, men man skal også huske, at alle dem der kommer med i Robinson, de er altså lidt seje, siger Thomas til SE og HØR.

Den tatoverede Robinson-deltager valgte selv at prøve kræfter med dødskampen, fordi han følte overskud, og selvom det ikke gik som planlagt, så fortyder han intet.

- Jeg meldte mig til Robinson for at udfordre mig selv. Jeg havde brug for at bevise noget overfor mig selv, siger han og forklarer, hvordan det gik galt.

- Det er en kombination af held og udholdenhed. Og så får jeg overbalance, og så skal man bruge mange kræfter, siger han.

Selvom det dermed er slut for Thomas har han ikke fortrudt, at han meldte sig til det fysisk udfordrende program. - Jeg havde håbet på flere dage. Men eventyret har været over al forventing, og det har været den største oplevelse i mit liv at være med. Nu hepper jeg bare på min buddy Michael fra hold Nord og så selvfølgelig Malene, som er mit lille guldæg.

Du kan se hele dødskampen her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold