Robinson Ekspeditionen9. oktober 2023

Tais ude af ”Robinson Ekspeditionen”: – De stærkeste slagtes altid først

Tais havde forventet meget mere fysik og meget mindre taktik i ”Robinson Ekspeditionen” - og så afslører han en hemmelig samtale
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Tais er alt andet end tilfreds med at skulle forlade øen i Malaysia. Se hans reaktion i videoen ovenfor.
 Video: Viaplay Group

Han havde allerede to stemmer på sig, da han gik ind i ørådet, og med et stort flertal var det altså ham, der skulle forlade ”Robinson Ekspeditionen” i aftenens afsnit.

LÆS OGSÅ: Tais efter "Robinson"-kontrovers med Mathilde: – Vi er ikke venner

– Jeg havde det faktisk rigtig fint med det. Jeg havde set den komme, så jeg var helt forberedt på det, fortæller Tais til SE og HØR.

Han er sikker på, at han alligevel ville stå for skud ved næste øråd, fordi han ses som en af de stærkere spillere i programmet.

– Jeg havde regnet med, at ”Robinson” gik langt mere ud på at klare sig og være god end at slange sig igennem og gemme sig. Men når jeg tænker tilbage på andre sæsoner, fatter jeg ikke, hvorfor jeg ikke har tænkt over, at det altid er de stærkeste, der bliver slagtet først.

– Jeg kunne ikke have kæmpet mere for at blive. Nogen sad og trak meget i trådene.

Tais Vallestrand til forpremieren på "Robinson Ekspeditionen" 2023.
Tais Vallestrand til forpremieren på "Robinson Ekspeditionen" 2023.
 Foto: Lars H. Laursen

Stærk samtale ikke vist på tv

Tais fortæller, at hans mange samtaler med Simon og Louise, som han spillede sammen med fra første dag, ikke er blevet vist på tv.

Derfor var det også ekstrahårdt, da han og Louise skulle meddele hinanden, at det var slut med støtten.

– Louise og jeg har en pissegod snak ude i vandet med et kamerahold, men den er heller ikke taget med. Hun siger med tårer ned ad kinderne, at hun er nødt til at stemme på mig. Og jeg siger, at det ved jeg godt, og at jeg også er nødt til at stemme på hende – men sådan er det, der er ikke noget at gøre.

– Hun var megaulykkelig over at skulle stemme på mig. Så der var vanvittigt trykket stemning. Men vi hyggede os hele den sidste dag og havde det dejligt.

Sponsoreret indhold