SMIDT HJEM

Fatih Sahin blev Robinson Ekspeditionens formentlig første offer
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/fatihrygerhurtigt-jpg.jpg

For at bevare den optimale spænding til årets "Robinson Ekspeditionen" løber over skærmen i sensommeren, er hele den igangværende TV-produktion naturligvis omgærdet af en vis portion hemmelighedskræmmeri.

Men når en af deltagerne som SE og HØR for kort tid siden interviewede på en idylisk strand i Malaysia, lige pludselig fester igennem på kendis-natklubben NASA, er det let at lægge to og to sammen:

Så er man smidt hjem og sendt med det først mulige fly til Danmark!

Der er tale om 22-årige Fatih Sahin - den tidligere stjerne fra "Paradise Hotel", som indtil for nylig var en del af de unges og smukkes hold på Robinson-øen, men nu atter er i Danmark kun få uger efter ekspeditionens start.

- Du ved godt, at jeg ikke må sige noget, fordi jeg er bundet af en kontrakt. Men det kan jo dårligt skjules, at jeg ikke er på øen længere, griner Fatih smørret, da SE og HØR konfronterer ham på NASA.

Hjemsendelsen havde ikke ødelagt hans humør mere, end at han så ud til at være i sit es sammen med en række venner i Boltens Gård.

- Katja Kean spurgte mig faktisk, om jeg ville med hjem, lyder det i vanlig playerstil fra den mørklødede charmetrold.

Hans smækre kæreste, Rikke Gøransson, som også deltager i årets ekspedition, var ikke med i byen, og må derfor stadig formodes at residere i Malaysia...

Sponsoreret indhold