Robinson Ekspeditionen13. december 2023

Sine Kroman endelig gravid: Samme termin som "Robinson"-veninden Mie Fitness

Sine Kromann og kæresten jubler over, at fertilitetsbehandlingen har båret frugt – for "Robinson Ekspeditionen"-deltageren er gravid og har endda samme terminsdato som Mie Fitness
Sine Kromann og Mie Fitness mødtes som deltagere i "Robinson Ekspeditionen" 2022. Nu venter de barn samtidig.
Sine Kromann og Mie Fitness mødtes som deltagere i "Robinson Ekspeditionen" 2022. Nu venter de barn samtidig.
 Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: Seerne fik kun foto af kaktus – nu viser "Robinson"-Sine kæresten frem

– Det er så fedt. Det er så vildt. Det er helt perfekt, og vi er virkelig glade.

Sådan siger sidste års "Robinson Ekspeditionen"-deltager Sine Kromann, efter hun i dag kan bekræfte, at hun endelig er blevet gravid.

Godt nok var det Mie Fitness, der som den første offentliggjorde den store nyhed, da hun i en story fortalte, at hun og Sine deler samme terminsdato.

– Det er meget befriende. Jeg har ikke været så aktiv på sociale medier, fordi jeg er vokset temmelig meget og har taget otte kilo på. Vi har taget lidt tilløb til, hvordan vi skulle offentliggøre det, lyder det fra en tydeligt smilende Sine Kromann.

Sine Kromanns forlovede, Larle, arbejder som musikproducerer i eget studie. Han læser også på musikkonservatoriet.
Sine Kromanns forlovede, Larle, arbejder som musikproducerer i eget studie. Han læser også på musikkonservatoriet.
 Foto: Privat

– Det er så hyggeligt, at vi har termin samme dag. Da jeg fandt ud af, at jeg var gravid, fortalte jeg det med det samme til Mie, og få dage efter ringede hun og sagde "den test, du viste forleden – den ligner da den, jeg står med her".

De to realityveninder har store planer for relationen mellem børnene, selv om Sine og kæresten Larle bor i Odense, mens Mie er bosat på Amager.

– Hvis hun får en dreng, og vi får en pige, eller omvendt, så håber vi, de bliver gift en dag, lyder det med et grin fra Sine.

– Vi er så taknemmelige for at kunne dele den her rejse med hinanden. Hvordan vi har det, hvilke symptomer, vi har … det er helt fantastisk.

Sine Kromann til premieren på "Robinson ekspeditionen".
Sine Kromann til premieren på "Robinson ekspeditionen".
 Foto: Søren Jul Lamberth

I fertilitetsbehandling på tv

Det har været en lang kamp for "Robinson Ekspeditionen"-deltageren, der har kvindesygdommen PCOS og derfor ikke har kunnet blive gravid på naturlig vis – hun fik simpelthen ikke ægløsning.

– Vi har været i et forløb, som vi for alvor begyndte på lige efter "Robinson Ekspeditionen" i januar sidste år. Men vi blev henvist inden optagelserne. Jeg spurgte casterne, om jeg lige skulle vente til bagefter, fortæller Sine Kromann.

Nu er det så endelig lykkedes efter et længere forløb med ægoplægninger.

– Denne gang var der jackpot, og jeg skreg bare til Larle: "JEG TROR, DEN ER DER!"

Parret blev forlovet efter "Robinson Ekspeditionen", men har nu udsat brylluppet et år mere.

– Vi nåede ikke at blive gift sidste sommer, fordi vi ikke havde sparet sammen, og nu trækker vi den i hvert fald et år mere – for jeg vil gerne være fuld til mit bryllup.

Ægoplægningen blev dokumenteret af DR Nyheder. Se videoen her.

Sponsoreret indhold