Sidste chance: Mød Robinson-Zabrina

Robinson-baben er vild med thaiboksning

Robinson-baben er vild med thaiboksning

Foto: Covermodel.dk

Så er det ved at være sidste chance, hvis du vil i byen med en af Danmarks hotteste single-piger.

SE og HØR giver dig mulighed for at komme på date med flotte 24-årige Zabrina Natasja Kondrup, som sidste år blev landskendt, da hun bragede direkte til finalen i årets Robinson Ekspedition.


- Jeg har aldrig været på date, så det er lidt grænseoverskridende, men det bliver også sjovt, smiler 24-årige Zabrina Natasja Kondrup, som du kan ledsage til årets Robinson finalefest. (Foto:COVERMODEL.DK)

Samtidig kommer du også med til dette års store finalefest mandag den 28.november - som den smukke piges ledsager.

For at deltage skal du sende en mail til datezabrina@seoghoer.dk hvor du skriver lidt om dig selv, og hvorfor lige du skal være den heldige ungersvend, som får fornøjelsen af Zabrinas selskab en hel aften.

Du må også gerne medsende et vellignende billede, så Zabrina kan danne sig et indtryk af sin date.

Du skal være fyldt 18 år og være mand.

Læs også: Killingen Kit

SE og HØR skal have din mail senest mandag den 20.november, så Zabrina i god tid kan udvælge den helt rigtige "partner".

Herefter får den heldige vinder personligt besked - og navnet på den cocktailbar i København, hvor daten med Zabrina begynder sidst på eftermiddagen den 28.november.

SE og HØR er selvfølgelig vært for en drink til både dig og Zabrina, ligesom der er sørget for videre transport til selve TV3-festen, hvor du skal se finaleafsnittet sammen med Zabrina og de øvrige deltagere i årets ekspedition.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close