Robinson Ekspeditionen18. november 2019

Robinson-vinder: Det skal jeg bruge pengene på

Mandag aften kunne Nis Prio lade sig hylde som årets vinder af ”Robinson Ekspeditionen”. Den unge fyr har allerede en god idé om, hvad gevinsten på den halve million skal bruges på
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/robinson_iw_tsl_20191114_0089.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Mandag aften blev spændingen langt om længe udløst, da Nis Prio kunne løfte trofæet og kalde sig vinder af dette års "Robinson Ekspedition".

Den 26-årige byggeleder fra Hundested har dog selv vidst i et halvt års tid, at han var årets vinder – han har bare holdt sejren og gevinsten på en halv million kroner helt hemmelig både for kæresten, vennerne og familien.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/robinson_iw_tsl_20191114_0054.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Nis vil blandt andet bruge sin præmie på en ny lejlighed i København. Foto: Thomas Laursen

- På mit fodboldhold har de virkelig spurgt meget ind til, om jeg nu vandt, og jeg har jo ikke sagt et ord til dem. Så de forventer vist en bytur, hvor jeg betaler, nu hvor jeg løb med sejren, siger Nis Prio i dag til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/_dan2831.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Nis får et velfortjent kys af kæresten efter sejren. Foto: Dan Mariegaard

Den halve million skal dog ikke kun bruges på fadøl og fest. Den 26-årige fyr har også planer om at investere pengene i mursten.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/finale_131.jpg
 (Foto: TV3)

En glad Nis kan løfte trofæet og kalde sig vinder. Foto: TV3

- Jeg kunne godt tænke mig at finde et sted at bo. Så jeg tænker, at nogle af pengene skal bruges til en udbetaling til en lejlighed her i København, siger Nis Prio, der dog også ved, at han skylder et par bajere til fodbolddrengene.

- På mit fodboldhold har de virkelig spurgt meget ind til, om jeg nu vandt, og jeg har jo ikke sagt et ord til dem. Så de forventer vist en bytur, hvor jeg betaler, nu hvor jeg løb med sejren, lyder det kækt fra den unge fyr.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold