Robinson Ekspeditionen1. oktober 2013

Robinson-Patrick: Fortryder ingenting

Patrick Lønsmann kalder Morten Lange for et udskud, men står ved de hårde ord i Robinson Ekspeditionen
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/87e3ba8571014f6180742da7caa7f91f.jpgBølgerne gik højt i mandagens afsnit af Robinson Ekspeditionen 2013, hvor især Morten Lange fik verbale øretæver.

Ikke mindst Patrick Lønsmann var ude med riven, men det fortryder han ikke.

- Jeg er ret hård ved Morten, men må ærligt indrømme, at jeg synes, det er på sin plads. Han har meldt sig til Robinson, og han har fået klar besked hjemmefra i castingforløbet, om hvad det indebærer at deltage. Det har alle andre deltagere nemlig fået. Morten er over 50 år og må derfor i høj grad kende sig selv og sine grænser. Jeg oplevede, at han allerede første dag på Mensirip gik og havde det hårdt. Det er ret vildt, eftersom vi kun havde været på øen få timer på det tidspunkt.

- Jeg siger i mandagens afsnit, at han er et udskud, og skal sparkes ad helvede til, da han intet har at bidrage med til holdet.

Robinson 2013: Patrick Lønsmann
- Han bruger af vores ressourcer, han svækker holdet mentalt, da man hele tiden skal tænke på, hvordan han har det, ligesom man skal sikre sig indimellem, om der er en, der holder øje med ham, fordi han jo helst ikke skulle ligge ovre i et hjørne og være dårlig.

- Mine holdkammerater, specielt Mikkel og pigerne, skulle hele tiden snakke med ham om, hvordan han havde det. Det er alt sammen noget, der ikke gavner et hold, som i forvejen er presset på grund af blandt andet manglen på mad. Mikkel var vores holdleder, og han klarede her sin opgave rigtig godt, forklarer Patrick Lønsmann til seoghør.dk.

Han fortsætter:

-Jeg har kun mødt Morten en enkelt gang efter hjemkomsten fra Malaysia, og det var til forpremieren på Robinson Ekspeditionen i Dagmar. Her hilste jeg på Morten, og vi gav hinanden et kram og snakkede kort om, hvordan det er gået efter hjemkomsten. Det var rart lige at se, at han havde fået det bedre.

- Det, der er sket i forbindelse med deltagelsen i Malaysia, altså selve spillet, skal man kunne se bort fra, nu vi er hjemme igen. Der er stor forskel på spillet, hvor man kæmper om titlen som vinder af Robinson 2013, og så på hvordan man 100 % er i virkeligheden. Jeg håber, Morten kommer helt oven på igen, men det ændrer ikke, hvad jeg har sagt. Og det står jeg ved, siger patrick Lønsmann.

Han vandt Robinson Ekspeditionen

Sponsoreret indhold