Robinson Ekspeditionen4. december 2007

ROBINSON: NY OMGANG TIL NÆSTE ÅR

Jakob Kjeldbjerg forventer, at der næste år atter er Robinson på programmet
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/robinson/nyrobkeldstort-jpg.jpg

Selv om han nu ikke længere kun laver "Robinson Ekspeditionen", men også huserer i fodboldprogrammet "Onside", glæder Jakob Kjeldbjerg sig allerede til at præsentere en ny omgang af realityprogrammet næste år.

Det er på trods af, at Robinson op til flere gange gennem årene er blevet aflivet med beskeden "nu er det sidste omgang", hvorefter man alligevel har valgt at tage en ekstra tørn.

- Jeg regner helt sikkert med, at vi skal lave en omgang mere. Nu skal producer Jeppe Juhl og jeg sætte os ned og snakke om, hvordan man kan lave en ny, spændende ekspedition, fortæller Jakob Kjeldbjerg til SE og HØR.

Han er yderst tilfreds med de 360.000 seere, som årets ø-eventyr har haft i snit, og glæder sig til igen at stå i spidsen for en 11. ekspedition.

- Jeppe Juhl og jeg har haft et fint forhold, hvor vi rigtig har gejlet hinanden op. Det har virkelig smittet af på ekspeditionen i år, fortæller den tidligere fodboldspiller, der til gengæld ikke helt kan gennemskue, hvordan et nyt koncept skal skrues sammen.

- Det bliver nok ikke helt almindelige danskere igen som i gamle dage. Men det skal heller ikke være semikendte som med sportsstjernerne sidste år. Hvis det skal være kendte, skal det være toppen af poppen eller et lidt specielt koncept, som det vi har haft lavet i år med veteraner og paradisoer, fortæller Kjeldbjerg.

Sponsoreret indhold