Robinson: Maafkan, undskyld, sorry

Tv-stationen TV3 har været på undskyldende knæ over for myndigheder i Malay¬sia
TV 3 undskylder, at man har ladet blegfede danskere rende nøgne rundt på stranden i Malaysia
TV 3 undskylder, at man har ladet blegfede danskere rende nøgne rundt på stranden i Malaysia
Foto: Claus Poulsen

Kjeldberg & Co. Har måttet krybe til korset eller lægge sig på bedetæppet eller hvad man nu gør, for de har erkendt, at Robinson Ekspeditionen gik over stregen i forhold til de aftaler, man havde lavet med de malaysiske myndigheder, da man sendte deltagerne nøgne ud og "slås".

Ellers havde det været slut med optagelserne.

Så de har sagt undskyld, sorry eller som det hedder på malaysisk: Maafkan.

TV3 er netop nu ved at optage årets ekspedition og valgte at indlede udfordringerne med et nøgenløb. Det mente myndigheder i det muslimske land ikke, at der på nogen måde var lavet en aftale om.

Et kompromis mellem TV3 og de malaysiske myndighederne i dag betyder, at optagelserne fortsætter, og TV3 undskylder.
- Vi beklager dybt, hvad der er sket på den malaysiske ø. Vi beklager situationen og beklager, hvis vi har trådt nogen over tæerne, siger TV3's pressechef, Søren Hedman, til Ritzau.

Chefproducer på Robinson Jacob Juhl siger til lokale medier i Malaysia, at nøgenscenerne ikke bliver sendt og, at den ansvarlige for nøgenløbet er blevet fyret.

Disse oplysninger kan TV3 ikke bekræfte fredag.

Det står dog fast, at TV3 sender under britiske regler på grund af hovedsæde i London, og det betyder, at nøgenscener ikke er tilladt før klokken 22. Alene af den grund kan TV3 ikke vise nøgenløbet uden at sløre kønsdele.

Sponsoreret indhold