ROBINSON: EN TAM AFFÆRE

Både selve TV-afsnittet og festen for deltagerne i Tivolis akvariefoyer var en tam affære, da "Robinson Ekspeditionen 2007" sluttede i går aftes.
Den sidste episode blev nemlig en lang "gaber" med kedsommelige tilbageblik og en ikke specielt spændende dyst mellem Kenneth, Rikke og Malene Hasselblad på planken, og da 21-årige Rikke Gørransson endte med at vinde, kastede hendes fravær til den stort anlagte finale-gallamiddag i Tivoli for TV-folk, deltagere og presse, også et skær af ligegyldighed over denne del af finalen.
Rikkes fravær skyldtes naturligvis hendes forpligtelser som vært for "Paradise Hotel", der for tiden løber af stablen i Mexico.
- Jeg behøver ikke at blive hyldet - mit fokus er her i Mexico, fortalte Rikke, da SE og HØR fangede hende på telefonen med en lykønskning.
- Jeg har sagt til Fatih (Rikkes kæreste, red.), at han bare skal planlægge et eller andet for os til nytår, når jeg er hjemme. Vi kører bare mit dankort igennem, og prisen er underordnet, fortalte Rikke, der, selv om hun nu er en halv million kroner rigere og kunne rejse til verdens ende, bare drømmer om en romantisk tur til Paris.

Se billederne fra finalefesten i denne uges SE og HØR

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close