Robinson Ekspeditionen17. september 2009

"Robinson Ekspeditionen": Tæt på afsløring

Skuespiller-muldvarpen Gerard Carey Bidstrup,40, var tæt på at blive opdaget, før det hele overhovedet var begyndt
Af af
Skuespilleren var tæt på at blive opdaget, inden han blev afsløret som mulvarp
Skuespilleren var tæt på at blive opdaget, inden han blev afsløret som mulvarp
 Foto: Claus Poulsen

Årets Robinson Ekspedition kunne have udviklet sig helt anderledes, hvis det ikke havde været for snarrådigheden hos den 40-årige skuespiller Gerard Carey Bidstrup,40.

I mandagens afsnit kunne man fornemme, at afsløringen af mulvarpen Anders er nært forestående, men det kunne faktisk være sket allerede før det hele begyndte.

- Allerede i Bangkok, mente Ditte, at hun havde set mig før.

Hun spurgte om jeg var skuespiller, men jeg svarede; nej, jeg er sælger, griner Gerard.

Den kønne sygeplejerske fra Frederiksberg gav dog ikke op før han overbeviste hende om, at hun nok forvekslede ham med skuespilleren Martin Buch fra blandt andet radio-satiren "Normalerweize".

- Ham er jeg blevet sammenlignet med før, smiler Gerard, som manede enhver tvivl i jorden, da produktionsholdet også sørgede for, at han blev efterlyst over højtaleren i lufthavnen som Anders Hansen.

- Hvis man er konsekvent og insisterer, så lykkedes det som regel også, siger Gerard, som ikke er uvant med rollen som "vulvarp".
Gerard har blandt andet spillet en indsat, der skulle overflyttes fra et fængsel til et andet, for på den måde at uddanne fængselspersonalet bedst muligt.

- Så er jeg undercower og spiller måske lidt besværlig. I Esbjerg rakte jeg ud efter en kagekniv - og røg godt nok hurtigt i gulvet, griner Gerard.

Sponsoreret indhold