Robinson Ekspeditionen12. november 2009

Robinson Ekspeditionen: Go’e ben

I aften bliver der fest på Utopia. Se med her, når pigerne gør sig klar i vandkanten og barberer ben
Af af
- Det var fantastisk, husker Lotte Ebdrup om aftenens Utopia, hvor hun og de andre piger får udleveret makeup og barbergrej
- Det var fantastisk, husker Lotte Ebdrup om aftenens Utopia, hvor hun og de andre piger får udleveret makeup og barbergrej
 Foto: Claus Poulsen

Seerne har lært Lotte Ebdrup at kende som den rapkæftede drengepige, men i aften finder hun i dén grad de tøsede sider frem, når der bydes op til fest på TV3's Utopia.

- Det var fantastisk at finde sine feminine sider igen, griner Lotte om TV3-programmet, hvor pigerne får udleveret sæbe, makeup pg ikke mindst barbergrej, før det går løs med festen senere på aftenen.

- Jeg havde været helt nede af kedsomhed dagen før - og så skete der pludselig noget vildt overraskende. Det var fedt at sidde i vandkanten og barbere ben, husker Lotte, som sammen med de øvrige tøser havde snakket en del om den voldsomme hårvækst gennem ekspeditionen.

- 1½ centimeter på 40 dage - på benene, griner Lotte over en kop kaffe hos Robinson-veninden Ditte.

Begge piger husker i øvrigt tydeligt, hvordan de efterfølgende pludselig igen begyndte at lugte af sved som en påmindelse om, at civilisationen venter lige forude.

Se, når tøserne gør sig klar til fest, her:

Sponsoreret indhold