”Robinson Ekspeditionen”: Brød sammen

Robinson-hidsigproppen Anders Hansen

Robinson-hidsigproppen Anders Hansen

Foto: Claus Poulsen

Den 40-årige skuespiller Gerard Carey Bidstrup spillede i 15 dage en af sine sværeste roller nogensinde, da han agerede Anders Hansen under årets "Robinson Ekspedition".

Dobbeltspillet prægede ham stærkt, og de voldsomme psykiske belastninger, han blev udsat for ved at skulle udgive sig for at være en anden 24 timer i døgnet, fik ham til at bryde sammen, da han forlod Malaysia.

- I flyet på vej hjem til Danmark knækkede jeg simpelthen sammen flere gange. Det er så intensivt at spille en så stærk rolle i over 15 dage, og jeg følte mig virkelig overvåget, siger Gerard til B.T.

Han blev næsten naturligt ramt af skizofreni, men brugte også hele tiden de redskaber, han har som skuespiller til at gennemstå strabadserne på ekspeditionen. Blandt andet var det at være væk fra sine 2 sønner, som han har sammen med skuespilleren Laura Drasbæk, med til at styrke hans følelsesudbrud.

- Jeg brugte mit savn af mine børn til at vise Anders' meget omskiftelige humør. For eksempel græd jeg, når jeg kom til at tænke for meget på mine børn, for det styrkede også rollen som Anders, siger han til avisen.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close