”Robinson Ekspeditionen 2009”: Ramaskrig blandt de pårørende

Venner, kærester og familier i Danmark er i oprør over, at deltagerne på årets ekspedition blev tvunget til at løbe nøgne rundt
Af af
TV 3 undskylder, at man har ladet blegfede danskere rende nøgne rundt på stranden i Malaysia
TV 3 undskylder, at man har ladet blegfede danskere rende nøgne rundt på stranden i Malaysia
 Foto: Claus Poulsen

Deltagerne var hjemmefra forberedte på, at dette års "Robinson Ekspeditionen" ville blive det hårdeste nogensinde. Og TV3 holdt sit ord fra starten. Årets ekspedition blev nemlig skudt i gang med et tvungent nøgenløb - med benhårde konsekvenser, hvis deltagerne nægtede at smide kludene.

Langt de fleste deltager smed klunset uden at tøve, men en enkelt kvindelig deltager nægtede. Straffen kom prompte: hun måtte forlade ekspeditionen.

Nøgenløbet er nu kommet deltagernes pårørende hjemme i Danmark for øre, og det bliver langt fra modtaget pænt.

Deltagerne har det godt

Venner, familie og kærester er mildest talt rasende. De kimer TV3 ned og vil snakke med deres pårørende i Malaysia.

- Det er rigtigt, at vi bliver kimet ned af pårørende til deltagerne. Men jeg fortryder ingenting. Ingen af deltagerne er blevet tvunget til noget mod deres vilje, fastslår programlederen Jacob Juhl, der dog ikke vil sætte deltagerne i kontakt med Danmark.

- De har skrevet under på en kontrakt, hvor de binder sig til at være i Malaysia i 47 dage uden kontakt. Men jeg kan berolige kærester og forældre med, at alle deltagere har det godt, forsikre Jacob Juhl.

Sponsoreret indhold