”Robinson Ekspeditionen 09”: Det sidste måltid

Der skåles høfligt, da muldvarpen får sit sidste måltid

Der skåles høfligt, da muldvarpen får sit sidste måltid

Foto: TV 3

I ugevis er der gættet foran de danske fjernsynsskærme, men kun få har sat deres stemme på den saftige kvinde, der bestemt ikke skal beskyldes for at gemme sig i håb om at bevare hemmeligheden.

Der er 8 mistænkte, da 4 bliver inviteret på luksusmiddag - inklusive haveejernes fjende nummer 1.

Ditte den mindst mistænkte

Men selv da Smukke Søren, Johannes, Eileen og Ditte drager af sted for at fulde sig, er der ingen løsning. Ditte er endda den mindst mistænkte og må virkelig have gravet dybt i sine skuespillerevner for at modstå presset.
Til gengæld knækker Johannes, så det ender med Dittes tilståelse ved næste morgens "rettergang", der får tidligere tiders hekseforfølgelser til at ligne et dansk folkeeventyr.

Ditte får i første omgang overbevist de blodtørstige dommere om, at der måske slet ikke er nogen muldvarp, men så knækker Johannes endnu en gang.

Umiddelbart griner vi seere lidt af hele menageriet. For pokker, det er jo kun et spil.

Lever i en osteklokke

Men vi forstår efterhånden også tydeligt, at de resterende Robinson'er lever i en osteklokke, hvor det vigtigste i livet altså er det undergravende utyske.

Efter nøgenløbet, skuespilleren Anders Hansen og sygdom for fleres vedkommende er facaden smuldret, så paranoiaen er helt uden på det sparsomme tøj.

- Det er for sygt et spil, udbryder Smukke Søren, mens Johannes har svært ved "at nogen kan være så moralsk fordærvet, at de har solgt sig selv for ussel mammon og sværger ved deres nærmestes liv for at dække over løgnen".

Men intet i årets ekspedition er efterhånden, hvad det plejer at være.

Overraskelser og overrumplinger står i kø. Rasmus har selvfølgelig ikke ret, når han kalder det et "fucking lorteprogram", men fornedrende - det er det.

Paraderne er væk

- Det var ikke min mission, at gøre folk kede af det eller bims i hovederne, græder Ditte.
Jo, det var - og det virkede helt vildt godt.

Paraderne er væk, og civiliseret opførsel rigtig langt borte for flere deltagere. Vi kommer helt ind under huden, der er skrællet så langt i bund, at de ubehagelige sider træder tydeligt frem under den malaysiske sol.

Og så kunne manuskriptet ikke være skrevet meget bedre, da Ditte vinder dysten og triumferende kysser kraniet, mens mændene klistrer rundt i deres egen homoerotiske ballet.

Hun vil helst væk fra øen, og de andre er meget gerne fri for at se hende. Og sådan får det selvfølgelig ikke lov til at gå. Alle skal tvinges til at snakke sagerne igennem for åbent tæppe. Især søde Nicolai, som slet ikke kan forstå dobbeltspillet og græder som en pisket over afsløringen af den, han har stolet mest på.

Han ryger i stedet selv ud af ørådet, da han "glemmer" at bruge sin talisman. Ha,ha.

Og bedst som vi seere tror, alt er opklaret, bliver 4 mænd sendt på jungletur ...

Der er masser af spænding til næste mandag.

Læs oestrogen.dk's anmeldelse her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close