Robinson Ekspeditionen4. oktober 2011

Robinson-Daniel: Ja, jeg er homo

Deltagelsen i ekspeditionen gav ham modet til at springe ud
Af af
Hans deltagelse i Robinson Ekspeditionen gav ham styrken til at springe ud
Hans deltagelse i Robinson Ekspeditionen gav ham styrken til at springe ud
 Foto: Thomas Laursen

Han er følsom og lader gerne tårerne få frit løb. Men samtidig er Daniel Christian Broner Jensen ikke længere bange for at være den, han altid har været.

Den 21-årige fynbo føler i dén grad, at oplevelserne i ekspeditionen har givet ham hår på brystet.

Se også: Robinsons lækre single

- Jeg kom ind i Robinson som dreng - og ud som mand, griner han over hele femøren efter sidste mandags afsnit, hvor især Allan var efter ham.

- Det var skidehårdt og alles kamp mod alle, siger han til SE og HØR.

Læs også: Robinson-Mie: Derfor ville hun hjem

Min familie har altid holdt hånden over mig, og folk har sagt, jeg ville passe bedre ind i "Paradise Hotel" eller "Sommer i Sunny Beach", fordi jeg er en festabe og går meget op i tøj.

Hadet og spyttet på
Det blev ikke sagt direkte i programmet, men Daniel er bøsse, og faktisk gav Robinson ham modet til at springe ud over for forældrene.

- Jeg har altid frygtet at skulle fortælle det. Mine forældre har ikke spor mod homoseksuelle, men alligevel var jeg jo lidt bange for at blive afvist. Men de vidste det godt i forvejen. Min mor har nok altid vidst det, siger Daniel.

Læs også: Hvad er en flækfisse?

Lige nu har Daniel ingen kæreste.

- Jeg er kræsen, men han skal i hvert fald være en flot og maskulin fyr. Måske sådan en fra Twilight-filmene, en mystisk og kærlig vampyrdreng. Og så må han gerne have en poppet stil lige som mig.Sponsoreret indhold