ROBINSON: BJØRN SINGLE

Der kan være en bagside af medaljen ved at deltage i TV3's populære "Robinson Ekspeditionen". I hvert fald i privatlivet.

Den 26-årige hjerteknuser Bjørn Jacobsen fra "Paradise Hotel"-holdet mener således, at hans ophold i Malaysia kan have været medvirkende til, at kæresten Bonnie nu har forladt ham efter to års forhold.

- Det er korrekt, at min kæreste er smuttet. Det var nok mange ting, der gjorde det, men der er ingen tvivl om, at hun gjorde sig nogle tanker om det hele, mens jeg var af sted og fik tid til at tænke nogle ting igennem - uden jeg var der til at forsvare dem, fortæller en sønderknust Bjørn.

Han er ved at komme ovenpå igen, men er utroligt ked af det hele. Mest af alt, fordi han følte, det var det helt store og var parat til at få børn med Bonnie, men også fordi parret netop havde købt lejlighed.

- Det er noget rigtig lort. Den kostede 2,6 millioner, og den står jeg nu alene med. Den er helt tom, for da vi flyttede ind, smed vi alt mit indbo ud og brugte hendes, men flyttebilen har lige hentet det hele, sukker Bjørn.

Den pæne fyr raser i øvrigt over, at ekskæresten tilsyneladende prøver at komme ud af forholdet - og lejligheden - uden nogen økonomiske tab.

- Men den går ikke. Det bliver rigtig dyrt det her - så det får hun simpelthen ikke lov til, raser single-Bjørn.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close