Robinson Ekspeditionen28. november 2007

ROBINSON-BJØRN: LÆSERNE ELSKER HAM

Langt de fleste af SE og HØRs læsere, som deltog i SMS-konkurrencen, ville gerne tilbringe en uge på en øde ø sammen med reality-frækkerten
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/robinson/elskerbjornham-jpg.jpg

I sidste uge bragte SE og HØR et stort og ærligt interview med deltageren Bjørn Jacobsen fra årets "Robinson Ekspeditionen", og i den forbindelse spurgte vi læserne, om de kunne tænke sig at tilbringe en uge på en øde ø sammen med ham. Det ville langt de fleste, som svarede på spørgsmålet. Hele 70 % svarede et rungende ja.

- Jeg så godt, at man kunne stemme, men jeg tænkte ikke så meget over det, siger kvindebedåreren, da SE og HØR ringer og fortæller ham om resultatet.

- Jeg har altid syntes, det var mærkeligt, at der er nogen som vil noget som helst med mig, så jeg er da meget smigret, fortæller Bjørn beskedent.

Selv om kvinderne står i kø for at tilbringe en uge helt alene med den 26-årige model, er han ikke i tvivl om, hvem han ville vælge, hvis der var frit valg på alle hylder.

- Jeg har i nogen tid kigget efter en stripper ved navn Jessica Sky. Hende gad jeg godt lige dele hytte med et øjeblik, afslører Bjørn Jacobsen.

Sponsoreret indhold