Robinson Ekspeditionen 15. oktober 2013

Robinson-Bettina: Taget med bukserne ned

Bettina Aalsing fortryder ikke sin deltagelse i Robinson, selv om hun og Bettina Tammaro blev voldsomt snydt
Af af
Bettina Aalsing måtte forlade Robinson Ekspeditionen i afsnit fem
Bettina Aalsing måtte forlade Robinson Ekspeditionen i afsnit fem
Foto: Kaspar Wenstrup- Det var en kæmpe overraskelse. Jeg kan slet ikke se logikken i at stemme mig ud, når man især ved, at sammenlægningen ville være så nær, siger Bettina Aalsing til Seoghør.dk.

Den blonde mor måtte forlade programmet i afsnit fem - og det kom bag på hende.

-Jeg var i en alliance, hvor de vidste, at de havde min loyalitet 120 %, og de kunne stole på mig med alt. Jeg var god i konkurrencerne, og var super meget vellidt, forklarer Bettina Aalsing en smule rystet.

-Jeg var mest ked af, at min rejse var slut, og at jeg ikke længere skulle være sammen med alle de dejlige mennesker. Jeg er hverken sur eller bitter, da det ikke ligger til mig.

Robinson 2013: Paranoia og ø-kuller

- Det er en del af gamet, og jeg ville være præcis den samme, hvis jeg skulle afsted igen, fortæller Bettina Aalsing, som medgiver, at det ses ret tydeligt på skærmen, at de to gange Bettina (Bettina Tammaro) bliver snydt, så vandet det driver.

-Vi blev jo begge taget med bukserne nede, og jeg måtte nærmest sidde og sige, det var helt okay til Tammaro, som var ved at klemme alt blodet ud af min hånd. Men det har været den bedste beslutning, jeg længe har taget at deltage i Robinson. Jeg havde tre mål hjemmefra, og dem har jeg overholdt:

- Jeg ville ikke ud som den første, for så ville jeg føle, at jeg ikke havde fået nået at bevise noget overfor mig selv. Jeg ville kunne se mig selv i øjnene, når jeg kom hjem i forhold til at være tro mod den person, jeg er. Og jeg ville ikke stemmes hjem, fordi de andre ikke kunne lide mig. Det vidste jeg, at de kunne. Både Backer og Due var kede af det. Jeg måtte trøste Due og det betød meget for mig.

Robinson-Bettina

Sponsoreret indhold