Robinson-Bettina: Svært at dolke

Bettina Tammaro fejrede sin 47 års fødselsdag på en øde ø i Robinson Ekspeditionen 2013

Bettina Tammaro fejrede sin 47 års fødselsdag på en øde ø i Robinson Ekspeditionen 2013

Foto: Kaspar WenstrupMandagens afsnit af Robinson Ekspeditionen 2013 havde i dén grad Bettina Tammaro i fokus.

Dels fejrede hun 47 års fødselsdag, dels var hun med til at vende sin allierede Rikke Jæger ryggen og sparke hende ud af ekspeditionen.

- Rikkes exit var ikke min plan, men når der er flertal for en beslutning om at "sende" Rikke ud af ekspeditionen, så følte jeg på det tidspunkt, at jeg taktisk set havde bedst af at bøje mig for flertallet. Det gjorde ondt, da jeg følte, vi havde stor fortrolighed i vores lille alliancegruppe med Rikke. Havde jeg kunne bestemme, så var aftenens øråd gået på en anden måde.


Jeppe Hansen er lalleglad, Martin Christensen en brokkerøv og Michael "Backer" en steg, mener SE og HØRs anmelder.


- Men hvis jeg havde presset på med min mening, kunne jeg selv have fået billetten. Og det går jo ikke. Jeg havde det ikke godt med aftenens øråd, men Robinson Ekspeditionen handler om taktik og overlevelse for i sidste ende at vinde, siger Bettina Tammaro til seoghør.dk.

Hendes 47 års fødselsdag blev trods alliancerne fejret på behørig vis på øen Mensirip.

- På det givne tidspunkt havde vi det lidt som en slags familie eller gode venner, dog med tilladelse til at dolke anytime, griner Bettina Tammaro, som dog måtte undvære både kage og ekstra mad, selv om det var hendes ønske til produktionen.

- At have fødselsdag gør for mig også det, at jeg bliver en smule sentimental, og min oplevelse var, at de andre deltagere var super til at "piske" en rar stemning op for mig. Jeg vil dog sige, at jeg ville have givet min arm for at kunne se og knuse mine børn. De plejer at komme med fødselsdagssang, flag og skønne kram, når mor har fødselsdag.

- Jeg sendte dem mange knus og tanker i min meditation og er sikker på, de kunne mærke mors kærlighed hjemme i Danmark.

Robinson 2013: Bettina Tammaro


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close