Robinson Ekspeditionen9. september 2013

Robinson 2013: Kom til snigpremiere

Fire heldige læsere kan invitere en ven/veninde med til premiere på Robinson ekspeditionen gennem denne lyn-konkurrence.
Af af
Du kan møde Jakob Kjeldbjerg i denne lynkonkurrence.
Du kan møde Jakob Kjeldbjerg i denne lynkonkurrence.
 Foto: Claus PoulsenMandag den 16. september går det løs, når TV3 blænder op for den længe ventede - og tilbagevendte - "Robinson Ekspeditionen".

Men seoghør.dks læsere skal selvfølgelig have muligheden for at være med, hvor det sker, når der torsdag den 12. september er snigpremiere på første afsnit af det hæderkronede reality-program.

I samarbejde med TV3 udlodder seoghør.dk 5 x 2 billetter til snigpremieren, men det er allerede torsdag aften, så du skal være hurtig.

Her er de tidligere vindere

Premieren finder sted torsdag den 12. september klokken 21.30 i Dagmar Teatret, Jernbanegade 2 i København, så du skal også enten bo i nærheden eller være klar på en tur til hovedstaden.

Til gengæld kan du komme til premiere med alle årets deltagere.

Alt du skal gøre er at deltage i sms-afstemningen her - vinderne får direkte besked onsdag formiddag.


Robinsons lækre damer

***SMS-KONKURRENCE***

Robinson Ekspeditionen 2013 vises på ?

Send en sms til 1266 med teksten SHK Rob A for "TV3".
Send en sm s til 1266 med teksten SHK Rob B for "Teatret".

Konkurrencen løber frem til og med tirsdag den 10. september 2013. Pris pr. svar er 8 kr. + alm. trafiktakst. Der er 14 dages fortrydelsesret.
Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, tlf. 70 20 75 92 (support alle hverdage kl. 13-16). For at deltage skal man være minimum 18 år.
Sponsoreret indhold