Robinson Ekspeditionen 21. august 2013

Robinson 2013: Jan Due

Han er bestemt ikke bange for at fælde en tåre på TV, men Jan Due regner selvfølgelig med, at han kan vinde
Af af
Jan Due har ikke noget imod at lade tårerne trille i Robinson Ekspeditionen 2013.
Jan Due har ikke noget imod at lade tårerne trille i Robinson Ekspeditionen 2013.
Foto: Kaspar WenstrupHan forsøger at behandle andre, som han selv vil behandles, og 38-årige Jan Due er bestemt ikke bange for at vise følelser på TV3-skærmen.

Jan Due var for nylig gennem en hård skilsmisse, og er ikke i tvivl om, at savnet af børnene Emma og Emil vil blive det største problem på øen Mensirip i Det Sydkinesiske Øhav, hvor optagelserne til Robinson Ekspeditionen 2013 fandt sted i maj.

Robinson Ekspeditionen: De bedste babes

Jan Due får faktisk tårer i øjnene bare ved at snakke om de to børn på 10 og ni år.

- Jeg er altså ikke bange for at vise følelser og forsøger bare at være mig selv. Med Robinson vil jeg trække en streg i sandet, forklarer Jan Due til seoghør.dk.

Robinson 2013: Laura Groth

Efter en hård tid på privatfronten, skal Robinson Ekspeditionen 2013 være med til at vende hans liv i positiv retning, og selvfølgelig tror Jan Due selv på, at han kan vinde årets dyst.

- Jeg er sød, rar, optimist og troværdig, siger han selv om nogle af de evner, der ret hurtigt faldt i de øvrige deltageres smag.

Jan Due er ikke den stærkeste i vandet, men regner med, at viljen kan bære ham langt. Hvis altså ikke savnet af børnene bliver for stort.

Robinson Ekspeditionen: Lækre damer

Sponsoreret indhold