Robinson 2013: Jan Due

Jan Due har ikke noget imod at lade tårerne trille i Robinson Ekspeditionen 2013.

Jan Due har ikke noget imod at lade tårerne trille i Robinson Ekspeditionen 2013.

Foto: Kaspar WenstrupHan forsøger at behandle andre, som han selv vil behandles, og 38-årige Jan Due er bestemt ikke bange for at vise følelser på TV3-skærmen.

Jan Due var for nylig gennem en hård skilsmisse, og er ikke i tvivl om, at savnet af børnene Emma og Emil vil blive det største problem på øen Mensirip i Det Sydkinesiske Øhav, hvor optagelserne til Robinson Ekspeditionen 2013 fandt sted i maj.

Robinson Ekspeditionen: De bedste babes

Jan Due får faktisk tårer i øjnene bare ved at snakke om de to børn på 10 og ni år.

- Jeg er altså ikke bange for at vise følelser og forsøger bare at være mig selv. Med Robinson vil jeg trække en streg i sandet, forklarer Jan Due til seoghør.dk.

Robinson 2013: Laura Groth

Efter en hård tid på privatfronten, skal Robinson Ekspeditionen 2013 være med til at vende hans liv i positiv retning, og selvfølgelig tror Jan Due selv på, at han kan vinde årets dyst.

- Jeg er sød, rar, optimist og troværdig, siger han selv om nogle af de evner, der ret hurtigt faldt i de øvrige deltageres smag.

Jan Due er ikke den stærkeste i vandet, men regner med, at viljen kan bære ham langt. Hvis altså ikke savnet af børnene bliver for stort.

Robinson Ekspeditionen: Lækre damer

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close