Robinson Ekspeditionen7. oktober 2013

Robinson 2013: Charmetrolden Backer

Jeppe Hansen er lalleglad og Martin Christensen en brokkerøv, mens Michael Backer ifølge Zabrina Natasja Kondrup er lige til at spise. Læs hendes anmeldelse her
Af af
Labre Zabrina Natasja Kondrup anmelder fjerde afsnit af Robinson Ekspeditionen
Labre Zabrina Natasja Kondrup anmelder fjerde afsnit af Robinson Ekspeditionen
 Foto: Claus PoulsenHer får du Zabrina Natasja Kondrups anmeldelse af fjerde afsnit.


"Det må sgu være svært at bevare den rigtige gangart, når man har skidt i bukserne!"

Sådan må Backer og Mikael i hvert fald have følt det, da de ikke leverede varen optimalt i aftenens dyst, og det var de af gode grunde stærkt påvirkede af.

Hatten skal dog af for dem begge for deres præstation i kappestriden, hvor de sørgede for olie, ris, mel og en wok til Hold Syd!

På Hold Nord render den super optimistiske Jeppe rundt som Leif Lalleglad, og har lige opdaget, at der er findes alliancer i Robinson!

Godt gået Jeppe - men mig kan du ikke narre, for det har du vidst, inden du tog til Malaysia - men fint nok, hvis det er din taktik. Tror på, at du nok skal komme langt!

Robinson-ballade: Øretæver i luftenOg så skal Martin da til at finde "ja-hatten" frem, i stedet for at brokke sig konstant!

Efter min bedste overbevisning, så er det ligefrem demotiverende og ikke særlig vitamingivende for holdet - og det er Dovne Robert i øvrigt heller ikke.

For selvom Robert åbenbart ser ud til at fungere med hans nye embede som strandvasker, så fiser der en tikkende bombe under ham.

I det hele taget, syntes jeg, stemningen på Hold Nord er lidt tyk, og fyldt med ildelugtende alfahanner som Martin, Mikkel, Kenneth og Patrick. Luften trænger i dén grad til at blive renset!

Anderledes ser det ud på Hold Syd - her hersker der nemlig en helt anden ånd. Her kan alle glæde sig sammen over hverdagens små overraskelser, der skyller op på stranden. Og de kan tale om sex og sanser.

Især er sanserne sat hårdt på prøve, navnlig hos Backer, hvor duften af ren pige går lige i smagsløgene på ham.

Robinson 2013: Robert er en pauseklovn

Og jeg må da ærligt indrømme, at han får charme-termometret helt op at ringe hos mig. Den "Brunøjede Bamsebjørn Backer" er da lige til at spise..

Tillykke til Tammaro med fødselsdagen - du kunne jo have bagt en sandkage?

Husk nu, at kniven gør ondt, når den ender i ryggen - det fandt Rikke ud af, som måtte forlade Robinson Ekspeditionen i aftenens afsnit.

Man skal aldrig slå en større bager ned, end man selv kan bolle..!

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/cdd8abca24c44e14bc1ddfc0a2e1951c.jpg


Over and Out
Zabrina N. Kondrup,
eks-robinsonist!


Robinson-Zabrina: Så store er deSponsoreret indhold