Robinson Ekspeditionen16. september 2009

”Robinson 2009”: Ditte drømte om berømmelse

Snakkemaskinen fra årets ekspedition blogger om at blive et kendt ansigt
Ditte drømte i sin tid om at blive berømt, nu er hun et skridt nærmere med sin deltagelse i Robinson. Nu vil hun dog ikke længere være kendt
Ditte drømte i sin tid om at blive berømt, nu er hun et skridt nærmere med sin deltagelse i Robinson. Nu vil hun dog ikke længere være kendt
 Foto: Claus Poulsen

Ditte fra årets Robinson Ekspedition skriver på oestrogen.dks side om, hvordan det er at se sig selv på TV.

Det er gået op for hende, at mange elsker at hade programmet og at de fleste mener om deltagerne, at de udelukkende er med for at få deres 15 minuts of fame.

Ditte indrømmer blankt, at hun som barn drømte om at blive en stor Hollywoodstjerne, men at de drømme, har hun for længst pakket sammen.

Hun synes det er lidt sært, at fok kigger efter hende, måske fordi hun nu er "Ditte fra Robinsen", og det synes hun er lidt mærkeligt.

- Jeg ved ikke helt, hvad jeg har tænkt på. Jeg gik jo og glædede mig så meget til at det første program blev vist, for så tænkte jeg, at vupti nu er det ude, og jeg kan komme "tilbage" til mit gamle liv.... næ nej! Ditte fra det dumme hold .. det går jo først rigtigt i gang nu.. Der vil selvfølgelig komme mere og mere fokus på programmet for hver uge, og det er også en ny tanke, jeg skal vænne mig til, skriver hun.

Læs hele Dittes blog på oestrogen.dk.

Robinson Ekspeditionen 2009 sendes hver mandag kl. 20:00 på TV3.

Sponsoreret indhold