Robinson Ekspeditionen15. februar 2016

Reality-par søger kvinde til regnbuefamilie

Silas Holst og Johannes Nymark gjorde det. Men de er ikke det eneste kendispar, som gerne vil have en regnbuefamilie
https://imgix.seoghoer.dk/20150826-robinson_2015-tsl-0089_0.jpg

De kæmpede sig igennem brændende sand, hårdtslående vand og lav energi efter manglende mad. Men nu har reality-parret Noam og Daniel fra sidste års Robinson en ny kamp. De to mænd vil gerne være forældre, og derfor søger de en kvinde til en regnbuefamilie.

- Vi har snakket om længe, at vi skulle prøve på at blive en regnbuefamilie. Vi ønsker os begge brændende at få børn, men vi står jo i dilemmaet, at vi ikke bare sådan lige kan gøre det, som den normale familie kan. Vi har også tænkt udover landegrænserne og overvejet at finde en rugemor, dog ser vi helst, at der er en mor i barnets liv, og vi vælger derfor at søge efter én, der kunne være interesseret i en deleordning, så barnet ikke kun har to fædre. Desuden er rugemødre heller ikke lovligt i Danmark, forklarer 28-årige Noam til SE og HØR.

Parret troede, at de havde fundet den rette kvinde til deres familie, men sådan skulle det ikke gå.

- Vi har for et år siden prøvet på at få et barn med en veninde, men det lykkedes dog ikke. Forholdet til hende holdt heller ikke helt, så derfor skal vi ud og prøve på at finde ud af, hvilke muligheder der er for os, siger Noam.

Men selvom de allerede har forsøgt, så giver parret ikke op. Planen er lagt, og der bliver brugt mange timer på at læse om den alternative familieform. Nu mangler Daniel og Noam bare den rette kvinde.

- Indtil videre er det planlagt, at jeg skal være far som den første, men det ville jo være perfekt og finde en kvinde, der ønskede sig to børn, så vi kunne få en "hver". Mulighederne er ikke nemme for os, men vi prøver. På hjemmesiden www.regnbuebarn.dk snakker vi med andre, som har erfaringer indenfor regnbuefamilier. Vi søger dog ikke en hvilken som helst mor til vores barn, da vi også ønsker, at der er en god kemi mellem alle tre parter, for det ville jo være super dejligt at finde en kvinde, som man kunne holde fødselsdage og gøre ting med sammen med barnet, så man ikke bare kører en sharp delt ugeordning, understreger Noam.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_3.png
 SE og HØR

Sponsoreret indhold