Robinson Ekspeditionen31. oktober 2022

Nu sker det: "Robinson"-klassiker vender tilbage

Det er mange år siden, at “De udstødtes ø” var en del af “Robinson Ekspeditionen”. Nu er den imidlertid tilbage
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det lader til, at beskeden fra "Robinson"-vært Jakob Kjeldbjerg ikke falder i god jord hos deltagerne.
 Foto: Viaplay Group

Vi skal helt tilbage til 2010, hvor “De udstødtes ø” var en del af “Robinson Ekspeditionen”. Men nu er den frygtede ø tilbage i TV3-hittet, og alene navnet vidner om, at stedet umiddelbart ikke er det foretrukne sted at være.

– I skal udstøde en kammerat fra holdet. Den udstødte flytter ind på de udstødtes ø med det samme. De udstødte kæmper kun i dødskampen. Overlever man på de udstødtes ø længe nok, er man stadig med i kampen om at blive årets “Robinson”, lyder det i et brev til deltagerne fra vært Jakob Kjeldbjerg.

Der er ingen tvivl om, at deltagerne er ganske overraskede over den melding, de over halvvejs inde i ekspeditionen pludselig modtager.

Det er en gammel "Robinson"-klassiker, som vært Jakob Kjeldbjerg præsenterer for ekspeditionens deltagere.
Det er en gammel "Robinson"-klassiker, som vært Jakob Kjeldbjerg præsenterer for ekspeditionens deltagere.
 Foto: Søren Jul Lamberth

– Det er noget lort, det der står i brevet, lyder det blandt andet fra ekspeditionens yngste deltager Naja, der således deler samme holdning som sine holdkammerater og er alt andet end begejstret for brevets indhold.

Alle er enige om, at “De udstødtes ø” i den grad er et sted, hvor ingen har lyst til at være. Derfor er det heller ikke helt nemt for deltagerne, da hvert hold skal sende en kammerat af sted.

Det er kun ganske få gange, at de “De udstødtes ø” har været en del af konceptet i “Robinson”. De første par gange var i 2003 og 2004 i spin off-programmet “Robinson Utopia”. Efterfølgende forsøgte man sig med konceptet i det originale “Robinson Ekspeditionen”, og “De udstødtes ø” fandt således vej til det originale TV3-hit i 2009 og 2010.

Se videoen, hvor deltagerne modtager beskeden om “De udstødtes ø”, øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold