Robinson Ekspeditionen4. september 2023

Kjeldbjergs kæledægge: Duddie Staack er stadig i ekspeditionslederens tanker

Duddie Staack er en af de deltagere, Jakob Kjeldbjerg fremhæver, nu hvor ”Robinson Ekspeditionen” fejrer 25-års jubilæum
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
25 år med "Robinson Ekspeditionen": Derfor tænker Jakob Kjeldbjerg stadig på Duddie Staack
 Video: Lars H. Laursen

Under Malaysias svar på Golgata i 45 graders varme fik en deltager solstik, besvimede og faldt ned fra korset.

LÆS OGSÅ: Martin Albrechtsen fik Robinson-chok: Fik opkald og skulle rejse fire timer senere

Det var Jakob Kjeldbjergs første opgave som ny ekspeditionsleder i 2004: At korsfæste samtlige deltagere i programmets syvende sæson.

En anden deltager – Duddie Staack – havde inden da truet med at nægte at lade sig korsfæste på grund af sit arbejde i KFUK samt holdningen om, at hele seancen var blasfemi.

Hende husker Jakob Kjeldbjerg stadig tydeligt her 19 år senere, hvor realityprogrammet har eksisteret i et kvart århundrede.

Duddie Staack var en af de deltagere, der blev korsfæstet i sæson 7 af "Robinson Ekspeditionen" i 2004. I 2007 var hun med igen.
Duddie Staack var en af de deltagere, der blev korsfæstet i sæson 7 af "Robinson Ekspeditionen" i 2004. I 2007 var hun med igen.
 Foto: Strong Productions

– Når jeg tænker frem på næste sæson, så tænker jeg altid: ”Hvordan vil de reagere, hvis vi gør det?” Og så har jeg de der deltagere i hovedet. Duddie, som var forfærdelig i konkurrencer, men fantastisk socialt – hun er et fuldstændigt geni udi sociale kompetencer.

– Der er så mange store personligheder, som jeg har haft med at gøre, og dem kan jeg bruge til at tænke: ”Gad vide, hvordan han eller hun reagerer på det”. Det bruger jeg. De er alle sammen et eller andet sted herinde, siger han og klapper sig blidt på brystet.

– På godt og ondt.

Se og hør Jakob Kjeldbjerg fortælle i videoen øverst i artiklen.

Jubilæumssæsonen kan ses hver mandag på TV 3 og Viaplay.

Sponsoreret indhold