Robinson Ekspeditionen29. oktober 2023

Kemal lagt for had: Bombarderet med onde beskeder

"Robinson Ekspeditionen"s Kemal har fået en meget blandet modtagelse, og især de negative røster fylder godt i indbakken
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kemal lagt for had: Bombarderet med onde beskeder.
 Vært: Nicklas Erik Lagerstorf Fotograf: Jesper Sunesen Lyd: Heine Jørgensen

For nogle mennesker er det ikke nok at sidde og bande ad tv'et. De fatter også tasterne og sender lede beskeder af sted.

Det har Kemal måtte sande efter sin deltagelse i "Robinson Ekspeditionen".

LÆS OGSÅ: Louise reagerer på Kemals undskyldning i "Robinson Ekspeditionen": Spil for galleriet

Nu, hvor hans sæson er i fuld gang med at blive vist på både TV 3 og Viaplay, oplever han, at mange seere slet ingen grænser har for, hvad de kan finde på at skrive til et menneske, de ikke kender.

– Det vælter lidt ind med dårligt. Så sent som i går kom der en dårlig en igen, fortæller Kemal Yasar i "Sladderministeriet".

Og der er mange holdninger til hans præstation i programmet.

– De synes, jeg er narcissist. Racist, har jeg også hørt. Det er nogle vanvittige ting, jeg skal høre på. At jeg bodyshamer, og det er jo ikke det, jeg gør.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-05/kemal-superman.jpg
Kemal forklarer, at han til dagligt er leder - og det derfor ligger naturligt til ham også at lede på "Robinson"-øen.
 Foto: Lars H. Laursen

– Jeg har selvfølgelig en holdning til kroppe, det skal jeg ikke lægge skjul på, men vi ser forskelligt på folk, og jeg kommer til udtryk med nogle af tingene, men jeg synes ikke, jeg er grov på nogen måder.

Kemal mener ikke, at han bør lægge låg på de ting, han siger i "Robinson Ekspeditionen", og det er han også træt af, at de andre deltagere gør, så snart kameraet er slukket.

Han forklarer:

– Sig det nu, kom nu ud med det. Gør det mere spændende. Tilbage på øen, når der ikke er kameraer, så kan vi godt være åbne og kan sidde og svine hinanden til. Lad os nu bare gøre det foran kameraerne også. Vis nu, hvem du er i stedet for at gå og skjule det.

Hør hele Kemals forklaring i videoen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold