Ærlig Robinson-Türker: - Jeg ville besvime, hvis jeg onanerede

(Foto: SE og HØR)

Det er som bekendt ikke kun mad i alskens varianter, som de hårdt prøvede deltagere i ”Robinson Ekspeditionen” må undvære.

Også kærester, koner og ægtemænd er en mangelvare, når man befinder sig på en øde ø uden adgang til telefon, Tinder, og hvad man ellers får tiden til at gå med.

Flere seere har formentlig undret sig over, om man kan holde ud at undvære sex og intim hygge, når man er deltager i årets spørgsmål.

Og det kan man sagtens – man har faktisk slet ikke lyst til sex eller hygge med sig selv. Sådan lød det, da SE og HØR mandag mødte en af årets deltagere til finalefesten.

Artiklen fortsætter under billedet...

Türker i Robinson Ekspeditionen 2018. Foto: TV3

Türker nåede næsten hele vejen til finalen, og den smilende Aarhus-fyr havde ikke problemer med at afsløre, hvordan hans sexlyst havde det undervejs i ekspeditionen.

- Jeg vil sige, at det er absolut det sidste, man tænker på. Jeg tror helt seriøst, at hvis jeg spillede den af en enkelt gang, så var jeg besvimet. Hånden på hjertet. Også efter man kom hjem gik der alligevel lang tid, før man fik den der lyst igen, fortæller Türker og tilføjer:

- Det var mærkeligt, jeg troede noget var galt med mig, siger Türker.

Du kan se hele interviewet med Türker herunder:

Türker nåede lige akkurat ikke finalen i årets ekspedition - men han nåede til gengæld at gøre sig bemærket blandt danskerne for sin ukuelige kampgejst og høje humør.

Første gang danskerne stiftede bekendtskab med 26-årige Türker Alici, var for knap syv år siden i ”Paradise Hotel”. Dengang handlede det om alkohol, fester og piger.

Siden da er der sket meget med den 26-årige aarhusianer. Han er blevet voksen. Og så er han også vokset en hel del.
 
– Da jeg var med i Paradise, havde jeg stadig kontrakt som professionel fodboldspiller, så dengang trænede jeg kun min underkrop. Nu spiller jeg ikke fodbold mere, så nu er jeg gået all in på styrketræning, har Türker tidligere fortalt til SE og HØR om grunden til sit vokseværk.
Det er både i fritiden og arbejdslivet, han løfter vægte.
 
– Jeg er personlig træner i Fitness World, youtuber, og så laver jeg mit eget træningstøj af mærket Denkey, forklarede den tidligere Robinson-deltager til SE og HØR.
 
– Det er mange ting, men det hele hænger sammen. For det, jeg laver på min YouTube, er promovering af Denkey og min personlige træning, hvor jeg giver tips og tricks til fitness og mad, forklarede den arbejdsomme mand, der bor i Harlev ved Aarhus.
 
Umiddelbart skulle man tro, at de store muskler var en styrke, da han kæmpede om Robinson-trofæet på på Filippinerne, men det var det ikke.
 
– At være veltrænet var ikke en fordel. Det var meningen, jeg skulle være stillet op til en fitnesskonkurrence. Så jeg havde intet fedt på kroppen. Derfor tærede det kun på mine muskler, når vi ikke fik mad.
 
– Jeg tabte 16,2 kilo. Mine venner troede, jeg var syg, da jeg kom hjem, sagde Türker.
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close