Robinson Ekspeditionen11. september 2017

Jakob Kjeldbjerg tør ikke selv være med i "Robinson Ekspeditionen"

Han har i 13 sæsoner stået i spidsen for "Robinson Ekspeditionen", men Jakob Kjeldbjerg kunne ikke selv tænke sig at prøve livet på en øde ø

Jakob Kjeldbjerg har stået i spidsen for "Robinson Ekspeditionen" i 13 sæsoner, men han har ikke selv mod til livet på en øde ø.

Det fortalte han SE og HØR, da vi mødte ham til premieren på årets udgave af "Robinson Ekspeditionen".

- Altså nu har jeg været med i "Til Middag Hos" og "Masterchef". Det syntes jeg godt nok var grænseoverskridende. Og så har jeg lige oplevet min datter på 12 år være med i "The Voice Kids Frankrig". Jeg synes det er rigeligt grænseoverskridende for mig. Men lige præcis "Robinson Ekspeditionen" har jeg slet ikke mod på, fortalte Jakob, da vi spurgte ham, om han ikke selv skulle opleve strabadserne på en øde ø.

Og der er faktisk en grund til, at Jakob ikke har mod på udfordringen. Han er nemlig ikke sikker på, at han vil kunne give sig fuldt ud.

- Hvis man vil melde sig til "Robinson", så skal man være indstillet på at give sig selv 100%, og så prøve at finde den der procent, som ikke findes. Ellers så skal man lade være at melde sig. Jeg er ikke klar. For jeg ville møde op med 90%. Jeg ville have lidt derhjemme. Og jeg ville hjem til Frankrig igen, forklarer den rutinerede vært.

Jakob Kjeldbjerg bor til daglig i Frankrig

Når Jakob Kjeldbjerg ikke er i Danmark for at promovere sine nye TV-programmer, eller er i udlandet for at optage TV, så bor han i Frankrig.

Her bor han sammen med sin kone Christine og døtrene Sophia og Maria.

Familien bor i en lækker villa, hvor der er både tennisbane og pool, og så har de udsigt over Middelhavet.

Du kan se billeder af Jakob Kjeldbjergs skønne hjem i Sydfrankrig i galleriet herunder

Kom hjem til Jakob Kjeldbjerg

Sponsoreret indhold