Robinson Ekspeditionen21. august 2023

Emil Honoré fik sin Alberte: Jakob Kjeldbjerg sender helt særlig hilsen

Den garvede ”Robinson Ekspeditionen”-vært Jakob Kjeldbjerg kommer også med et godt råd
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hør Emil og Alberte fortælle i videoen ovenfor.
  Video: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: Emil Honoré ikke i tvivl: "Robinson Ekspeditionen" var godt for parforholdet

Der var ikke et øje tørt blandt garvede ”Robinson”-fans, da Emil Honoré i programmet friede til kæresten Alberte ved at skrive det store spørgsmål i sandet på ”Robinson”-øen.

Og i weekenden blev de to turtelduer således endelig smedet sammen, da de ved et kirkebryllup gav hinanden deres ja – og hvor 50 mennesker var inviteret til kærlighedsfejring.

Billeder på de sociale medier afslører, at Emil og Alberte, der i øvrigt har været sammen i syv år, havde et brag af en bryllupsfest. Men fans af den nu tidligere ”Robinson Ekspeditionen”-deltager har næppe kunne undgå at bemærke, at også ekspeditionens vært Jakob Kjeldbjerg på sin vis tog del i brylluppet.

Navne: Reality Awards 2023Sted: Cirkusbygningen, Jernbanegade 8, 1608 København VTidspunkt: 18. januar fra omkring klokken16Skal der sendes straks billeder: jaØnske om video: ja live-videoLive video: Elena Hybel Holding og Kaspar WenstrupJournalister: Nicklas Lagerstorf, Signe Fage, Majken Munk og Laura Dalgård HansenFotograf: Søren Jul Lamberth
Den stod på ren kærlighedsfest, da Emil og Alberte lørdag sagde ja til hinanden.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Udover diverse lykønskninger havde hr. Kjeldbjerg også andre ting på hjerte:

– Emil, man kan godt gå hen og blive lidt rørstrømsk på sådan en dag her – og måske knibe en glædeståre i ny og næ. Men lad nu være med at tude dig igennem hele brylluppet, kammerat, lyder det blandt andet fra TV3-værten i en video, som Loay Zeraiq har fået arrangeret i dagens anledning.

Udover netop Loay, der ligesom Emil også deltog i sidste sæson af ”Robinson Ekspeditionen”, var også vinderen af overlevelsesprogrammat Mikkel Bertelsen at finde blandt gæsterne.

De to ”Robinsinson”-venner havde til opgave at holde snor i aftenens festlige indslag i rollerne som toastmasters.

Se videoen med Jakob Kjeldbjerg nedenfor.

Sponsoreret indhold