Robinson Ekspeditionen23. november 2010

Ditte: Jeg stemmer på Zabrina

Seoghør.dk’s anmelders fordomme blev gjort til skamme
Ditte håber på, at Zabrina vinder
Ditte håber på, at Zabrina vinder
 Foto: Thomas Laursen

Bliver det Zabrina, Nicolaj, Søren eller en af utopisterne, som vinder den halve million.

Om en uge er spændingen udløst, og hvis jeg skal give en stemme, bliver det til Zabrina.

Jeg indrømmer, at mine fordomme kom i brug, da denne blonde ungmø tonede frem på min skærm, men der gik ikke mange afsnit, før jeg var vild med hende.

Og nej, drenge, det er ikke de store bryster, jeg er fan af, men det, at hun går sine egne veje.

Zabrina er ligesom Nicolaj ikke et flokdyr.

Jeg identificerer mig med deltagerne, og der er en grund til, at jeg i mange år har haft et postkort hængende på min dør med påskriften "flokdyr ingen adgang".

At være med i ekspeditionen er også en rejse ind i sig selv, og jeg tror, at de fleste kommer hjem med en ny selvindsigt på godt og ondt.

Efter aftenens program tænker jeg, at den hillbilly-agtige Søren med det forvrængede kvindesyn måske ligefrem er blevet yderst kultiveret..

Han både spiser sushi med kniv og gaffel og finder Zabrinas såkaldte "sabeldyr" lavet af ris for platte og barnlige.

Åhh ja - jeg morede mig højlydt, og jeg blev også helt rørt under ørådet, for øv, jeg forstår, hvor superærgerligt Gitte må føle det. Så tæt på finalen og så oven i købet blive stemt ud af ens "bedste" venner.

Men samtidig giver hun også et godt indblik i det værste ved kvinders følelsesliv - nemlig, at vi (i hvert fald mig selv) kan miste al rationalitet og udelukkende handle og styre efter vores følelser.

Jeg håber, Gitte har tilgivet Nicolaj, men mon ikke det går sådan, når "fornuften" igen er vendt tilbage, og hun kan huske sig selv på, at det jo bare er et spil?

Sponsoreret indhold