Ditte: Dumt gjort Bjørn!

Ditte synes at de øl- og dameglade mænd er for klamme

Ditte synes at de øl- og dameglade mænd er for klamme

Foto: Thomas Laursen

Jeg bliver aldrig fan af reality-tv med mænd, der har adgang til alkohol og kvinder med fuld make-up, der køber veninde-armbånd til hinanden.

Jeg synes det bliver ekstra pinligt, når jeg ser Hans Ole og Søren med en fadøl, sidde i civilt tøj og være lystne. Jeg gider heller ikke se HC og Henriette sidde og kisse-misse på en café.

Heldigvis starter Robinson-livet op igen i næste uge, men det er med en flok mennesker, som har festet og knyttet bånd på kryds og tværs... hmm jeg håber min lyst til at se Robinson også kan overleve en omgang dengue feber.

Ann, HK og Bjørn er ude af ekspeditionen... Jeg forstår godt Ann smækkede døren efter at have sagt pænt tak for sin hjemsendelse, produktionen havde ikke behøvet at sende hende hjem, og jeg synes desværre, at de taktisk hjælper de ellers truede mænd lidt for meget, øv, øv!

Muldvarpen eksisterer nu kun på Utopia, hvor Bjørn nu kan se frem til at tilbringe sin tid. Han brillerede ellers først med sin indstuderede sejers dans for derefter at føle sig så overlegen og fuld af tillid til holdkammeraterne, at han delte de træ talismænd ud til hold-kammeraterne.

Dumt gjort Bjørn!!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close