Robinson Ekspeditionen11. november 2019

Camilla raser efter "Robinson"-exit: De burde skamme sig

Efter sit exit fra "Robinson Ekspeditionen" langer Camilla nu ud efter flere af sine ekspeditionskollegaer, som ifølge hende burde være flove over deres egen opførsel
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/camilla.jpg
 (Foto: TV3)

Camilla blev det seneste offer for den stærke alliance mellem især Kenneth, Jaffer og Maria i aftenens afsnit af "Robinson Ekspeditionen". Nu langer hun ud efter den udskældte bager.

For mens hun føler, at hun kan se sig selv i øjnene efter at have set sig selv på skærmen, er der andre der burde sidde med en dårlig smag i munden.

Det forklarer den 30-årige københavner, da SE og HØR fanger hende over telefonen, mens hun er på ferie. Grundlæggende er Camilla glad for sin oplevelse på den øde ø.

- Det har været den mest fantastiske og mest forfærdelige oplevelse. Jeg har lært rigtig mange sider af mig selv. Jeg har lært, at jeg faktisk er rolig – utroligt nok. Jeg plejer at være meget mere temperamentsfuld, men når man møder sin overmand på temperamentssiden, så har det bragt en side frem i mig, som jeg ikke kendte, men som jeg er glad for, siger Camilla til SE og HØR og fortsætter:

- Til forskel fra nogle af de andre, som jeg vil mene, skal være flove over deres opførsel, så er jeg faktisk glad for de sider, jeg har set af mig selv.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/kenneth.jpg
 (Foto: TV3)

Kenneth får meget kritik for sin opførsel i "Robinson" (Foto: TV3)

Hvem burde være flove?

- Jeg vil sige, at både Kenneth og Maria burde have dårlig smag i munden, når de sidder og kigger tilbage, slår Camilla fast.

Den udstemte overlever har dog ændret sit syn på Maria, som hun efter hjemkomsten fra de varmere himmelstrøg har fået talt ud med. Sådan forholdet det sig dog ikke med Kenneth.

- Jeg har talt en del med Maria efter, og hun angrer. Så hende har jeg fået talt ud med. Kenneth kommer jeg ikke til at tale med. Man møder mange mennesker i livet, og man kan ikke snakke med alle, og ham og jeg er så forskellige, afslører Camilla.

Kenneth, som er en af de meget markante deltagere i dette års "Robinson", har fået meget kritik på de sociale medier for sin opførsel på øen. Og det forstår Camilla til dels godt.

- Det er ikke i orden, synes jeg. Det går jeg bestemt ikke ind for. Men når det er sagt, så har handling også konsekvenser, lyder det fra københavneren.

På mandag slutter dette års "Robinson", når vinderen skal findes i en spændende finale.

Se et sjovt og ærligt interview med Maria:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold