Birte anklager: Snyd i Robinson Ekspeditionen

Birte Højsager langer voldsomt ud efter produktionen bag Robinson Ekspeditionen 2014.

Birte Højsager langer voldsomt ud efter produktionen bag Robinson Ekspeditionen 2014.

Foto: Claus Poulsen


Seertallene i Robinson Ekspeditionen er flotte, men ellers er det så som så med harmonien blandt produktionen og deltager Birte Højsager, som i går mistede sin talisman i ørådet.

Det kunne også være svært at gennemskue for seerne, hvorfor den gæve pige skulle miste sin favorable position - og måske endda en sikker plads i finalen.

Birte er bestemt heller ikke tilfreds.

På sin Facebook-profil skriver hun blandt andet:

"TIL ALLE JER DER TÆNKER "HVA' FAN' LAVER HUN??!!" :

Simone havde det ikke så godt på øen pga mavesmerter. Produktionen havde ikke oplyst Simone Annfeldt og jeg om, at hvis jeg kom i duel ville jeg miste min talisman.

Det er så sjovt at se afsnittet i dag, hvor produktionen har klippet Jakob's stemme ind, hvor han siger, at talismanen ikke gælder, hvis man kommer i duel - fedt at se, at de lige vil redde deres egen røv, fordi de kan se, at de har lavet en fejl med ikke at oplyse os noget som helst om hvad en talisman kan og ikke kan.

LÆS OGSÅ: Melissa anmelder den kedelige familie-hygge

I dysten virker mit tændstål ikke - Jakob siger, at et tændstål er et tændstål. Jeg bliver ved med at brokke mig og jeg får tilsidst et nyt tændstål af ham - og med det nye tændstål fik jeg en glød i første forsøg. Flot at tingene virker.

I ørådet forklarer jeg min plan og jeg siger, at Jakob nu har ødelagt min plan ved at fortælle alle, at jeg har talismanen. Jeg forklarer også, at jeg ikke er blevet oplyst om, at den mistes, hvis man skal i duel. Godt klippet sammen af produktionen, så det hele bliver fremstillet anderledes til jeres fordel.

LÆS OGSÅ: Mandefald i Robinson

Tillykke med det produktion. Der røg min sikre finaleplads - jeg gamblede og tog chancen.

Jeg var villig til at tage chancen om at kunne vinde en eventuel duel for at beholde min talisman til næste gang.

Det er svært for mig at vinde dyster og fredninger - så derfor brugte jeg den ikke - men det er svært at gamble, når man ikke må tænke længere frem end spillet tillader.


Mød Birte og kæresten Friis i videoen herunder - fra før ekspeditionen gik i gang:Herunder kan du se hele Birte Højsagers opdatering.Mød Babs fra Kongerne på stranden i videoen herunder:


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close