9.Robinson-deltager: Kenneth Robert Jensen

Roskilde-knægten er bare 23 år, men allerede flere gange Danmarksmester i bodybuilding
Af af
– Jeg er ikke frembusende, men kan sagtens klare intriger. Og så er jeg en ”good guy”, selv om folk måske ikke tror det om bodybuildere, smiler Kenneth Robert Jensen
– Jeg er ikke frembusende, men kan sagtens klare intriger. Og så er jeg en ”good guy”, selv om folk måske ikke tror det om bodybuildere, smiler Kenneth Robert Jensen
 Foto: Claus Poulsen

Hvis årets Robinson Ekspedition bliver afgjort på ren råstyrke, så ser det rigtig godt ud for Kenneth Robert Jensen.

Den 22-årige gut fra Roskilde er flere gange dansk mester i klassisk bodybuilding og har overarme så store som de andre deltageres lårbasser.

- Nu er det ikke altid fysikken, der afgør det, men den er i hvert fald i orden.

Og jeg ved, mine grænser ligger langt ude. Jeg er vandt til at pine min krop op til konkurrencer, fortæller Kenneth, som også arbejder som fitness-instruktør ved siden af job som receptionist, tjener og bartender.

Kenneth bor sammen med sin kæreste, som selvfølgelig er glad på hans vegne, men også vil savne sin stærke kæreste.

- Og så havde hun nok håbet, der var nogle flere grimme piger med, da vi tog afsted fra Kastrup, griner Kenneth og skynder sig at tilføje, at kæresten selvfølgelig ikke har grund til at være nervøs.

Til gengæld gik Kenneth hurtigt godt i spænd med Nicolai Karlsson og synes også, at Søren Petersen er en "behagelig fyr".

-Jeg har det helt fint med at blive kendt. Det kan måske give nogle muligheder fremover, mener Kenneth, som i begyndelsen af ekspeditionen bare satser på at være sig selv og så stille og roligt fornemme, hvem han swinger bedst sammen med.

Sponsoreret indhold