Robinson Ekspeditionen10. august 2009

6. Robinson-deltager: Jan Andersen

– Jeg er single lige nu, men der er mange, som gerne vil have mig, smiler psykoterapeuten fra Nørresundby
Af af
– Selvfølgelig har jeg lig i lasten i min alder, men ingen slemme. Og ikke noget på straffeattesten, siger 45-årige Jan Andersen
– Selvfølgelig har jeg lig i lasten i min alder, men ingen slemme. Og ikke noget på straffeattesten, siger 45-årige Jan Andersen
 Foto: Claus Poulsen

an har ingen fobier og frygter heller ikke for sin fysiske formåen, når spillet om den halve million for alvor går i gang i Malaysia. Den 45-årige lærer og psykoterapeut fra Nørresundby, Jan Andersen, har i det hele taget meldt sig til Robinson Ekspeditionen for at få et bedre kendskab til sig selv - og vinde selvfølgelig.

- Fysisk er jeg med på det hele, men selvfølgelig kan kroppen sige fra, siger Jan, som både har gennemført nogle marathon-løb og dyrker Wado-karate.

- Og selvfølgelig er intriger en del af spillet. Jeg vil bruge alle kneb, men et vigtigt kneb er at være loyal og ikke spille smartguy, mener den øjeblikkelige singlefyr.

Jan har tidligere været gift i 18 år og har en søn på ni år og en datter på 18 med den samme mor.

- Jeg har et godt forhold til min eks., som støtter op om projektet.

Og mine børn synes, det er lidt sejt, selv om de selvfølgelig er lidt kede af, at jeg skulle afsted.

Faktisk var det min datter, som opfordrede mig til at søge. Jeg har faktisk været faschineret af Robinson siden de første sæsoner, smiler Jan, som fra første færd gik godt i spænd med Villy Eenberg og Rasmus Bjerregaard.

Sponsoreret indhold