20. deltager: Therese Gry Trebbien

– Jeg har da luret på mændene. Jeg søger ikke nogen kæreste, men er åben for mulighederne, smiler Therese Gry Trebbien, 25

– Jeg har da luret på mændene. Jeg søger ikke nogen kæreste, men er åben for mulighederne, smiler Therese Gry Trebbien, 25

Foto: Claus Poulsen

I sin hverdag arbejder den 25-årige SOSU-hjælper med spastikere - og det kræver masser af den styrke, der også kan blive brug for i Robinson Epspeditionen.

Af samme grund, mener Therese Gry Trebbien fra Smørum sagtens, at kun kan vinde dysten i år.

- Jeg er en fighter. Jeg giver ikke op. Og selv om det er en udfordring og stor mulighed for at prøve nogle grænser af, så tænker jeg da også på gevinsten.

Jeg ser måske spinkel ud, men kan altså godt tage fat, forsikrer Therese og siger om sine grænser.

- Jeg kan spise alt - men jeg smider ikke tøjet.

Jeg kan sagtens gå lidt under bæltestedet og firte lidt. Jeg swinger godt med både mænd og kvinder. Men jeg er ikke nogen blondinetøs, så sex bliver der bestemt ikke noget af.

Min familie kigger altså med og jeg vil gerne være et forbillede for min søn, smiler den kønne single-mor, som måtte efterlade den 2 1/2 år gamle arving hjemme i Danmark, da hun drog til det sydkinesiske øhav.

- Han har en god far og bedsteforældre, som hjælper til.

- Heldigvis har de ikke så veludviklet en tidsfornemmelse i den alder.

Jeg vil da savne ham, men det får ikke lov til at knække mig. Og hvis jeg vinder, så vil det jo ændre mit liv hundrede procent, forklarer Therese, som straks fandt godt selskab i Jesper Nyeland Andersen, Trine Louise Sie Lindeborg, Sasha Bredgaard Kristiansen og Nicolai Stage Kraul.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close