Robinson Ekspeditionen 29. juli 2009

19. Robinson-deltager: Søren Petersen

Den 35-årige elektriker har lavet masser af model-jobs og er ekspeditionens bedste, mandlige hug
Af af
– Jeg er ikke nødvendigvis en ”goodguy”, men heller ikke én, som ikke er, siger 35-årige Søren Petsersen
– Jeg er ikke nødvendigvis en ”goodguy”, men heller ikke én, som ikke er, siger 35-årige Søren Petsersen
Foto: Claus Poulsen

Hvis årets ekspedition skal byde på romantik og amouriner i luften, så kan det meget vel indkludere en 35-årig elektriker
Søren Petersen er nemlig ikke kun en hamrende flot model - han vil heller ikke på forhånd afvise sex på øen.

- Det er jo en noget yngre besætning end normalt.

Måske Paradise Hotel har smittet lidt af - der er i hvert fald mange flotte piger med på øen, smiler Søren, som meget passende er single.

- Jeg har levet et turbulent liv, hvor jeg har rejst meget og arbejdet i udlandet, så jeg har ikke kunne tilbyde så trygge rammer, forklarer han.

Søren forventer at få en oplevelse for livet og er selvfølgelig ikke i tvivl om, at han kan vinde. Modellen fra Stenstrup dyrker masser af sport og føler sig rigtig godt rustet både fysisk og mentalt.

- Jeg har viljen, men det er også et spil.

Jeg håber, jeg kommer langt og ud af programmet det på den rigtige måde. Den samme Søren, som når ekspeditionen begynder, siger Søren, som mener at være en vellidt fyr uden lig i lasten. Medieopmærksomheden frygter han ikke.

- Det er bare fedt. jeg er ikke en person, som har brug for opmærksomhed, men det kan måske give nogle muligheder. Selv om jeg er glad for at være elektriker, så kan det måske ændre nogle ting i mit liv. Måske et karriereskifte - måske nogle flere model-jobs...

Ekspeditionens bedste, mandlige hug fandt straks sympati for Kenneth Robert Jensen, Michael Kristiansen, Villy Eenberg og Sascha Bredgaard Kristiansen.

Sponsoreret indhold