17. Robinson-deltager: Sandra Adelheid

Den 19-årige SOSU-assistent fra Horsens er årets yngste deltager
Af af
– Man frygter selvfølgelig altid, at man reagerer anderledes end forventet, siger 19-årige Sandra Adelheid ved udsigten til måske syv uger i det sydkinesiske øhav
– Man frygter selvfølgelig altid, at man reagerer anderledes end forventet, siger 19-årige Sandra Adelheid ved udsigten til måske syv uger i det sydkinesiske øhav
 Foto: Claus Poulsen

Hun er gæv jysk pige, men blot 19 år gammel.

Alligevel frygter årets yngste Robinson-deltager ikke, at udfordringen er for stor.

- Folk på 24 kan også hyle og ville hjem. Det er svært at sige, hvordan det går, når taktikken begynder. Jeg tager det, som det kommer og finder dem, jeg er trygge ved og kan stole på.

Og så er jeg altså hardcore og kan æde hvad som helst, selv om jeg ikke sætter min sundhed på spil. Måske er det endda en fordel, hvis jeg bliver opfattet som lillepigen, de andre skal tage sig lidt af, smiler SOSU-assistenten fra Horsens.

Selv om Sandra stadig bor hjemme, har hun haft den samme Jeff som kæreste i treogethalvt år. Og opbakningen hjemmefra er i orden.

- Min kæreste bakker mig op. Min far synes, jeg er pissesej. Og min mor mener bare, jeg skal give den gas, griner den kønne pige, som tidligere har lavet lidt modelarbejde.

- Jeg ser jo bare ud, som jeg er født. Jeg vil ikke være babe, men hellere have en uddannelse som sygeplejerske. Livet handler om andet end at se godt ud, fastslår Sandra og afviser at flirte for at komme langt i ekspeditionen.

Sandra har en høj moral, selv om hun godt ved, det kan blive svært ikke at lyve, når indtrigerne sætter i gang.

Sandra har et kondital på 55 og frygter ikke slanger eller større dyr. Men småkravlet; myrer, biller og edderkopper har hun det bestemt ikke godt med.

Til gengæld fandt hun i Malaysia hurtigt sammen med Søren Petersen, Nicolai Karlsson, Sascha Bredgaard Kristiansen og Lotte Ebdrup.

Sponsoreret indhold