14. Robinson-deltager: Nicolai Karlson

Foto: Claus Poulsen

Hvis det går bare nogenlunde, som de fleste af årets Robinson-deltagere tror, så er 25-årige Nicolai Karlsson ret sikker på at vinde ekspeditionen 2009.

I hvert fald var den fritstillede key account manager en populær knægt hos de fleste af konkurrenterne allerede efter få dages bekendtskab.

- Jeg håber også lidt, at jeg kan være humørsprederen. Det er det kort, jeg har.

Selvfølgelig handler det om overlevelse og hele spillet, men vi skal ikke glemme at have det sjovt, sagde Nicolai umiddelbart før det hele gik løs.

- Jeg kan da sagtens se mig selv som vinder - og er iøvrigt en rigtig dårlig taber. Jeg synes, det er et superhold i år og spiller da spillet for at vinde. Jeg vil kan nok ikke være "Happy-Hans" hele vejen igennem.

Jeg ved jo heller ikke, om jeg bliver en idiot, når jeg ikke har spist i tre dage - eller sovet, smiler Nicolai.

Ud over fitnesscenteret, så er han også en flittig gæst på golfbanerne, hvor han spiller i handicap seks.

Nicolai havde selvfølgelig straks øje for de mange søde piger på årets ekspedition, men mødte faktisk også en pige umiddelbart før han drog til Malaysia.

- Hun var pissesød - og så stak jeg bare af. Men mon ikke jeg bliver tilgivet, hvis jeg kommer hjem med 500.000 kroner, griner han og peger netop på skuffede ekskærester som den eneste form for "lig i lasten".

- Jeg har jo nok ikke været den sødeste og rareste altid, men straffeattesten er i hvert fald pletfri...

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close