13. Robinson-deltager: Mira Wassini Thomsen

Den 27-årige pædagog sætter grænsen ved at optræde nøgen
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/robinson/robinson-13-jpg.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Pædagogen fra Glostrup har i flere år overvejet at melde sig til Robinson og i år passede det så helt perfekt.

27-årige Mira Wassini Thomsen er single og netop færdiguddannet.

- Det er et fedt koncept og noget helt andet end Paradise Hotel, hvor det hele går op i smøger og øl, smiler Mira, som beskriver sig selv som en meget positiv pige, der for det meste er glad og smilende.

- Jeg kommer normalt godt ud af det med andre folk og er god til at give andre en ekstra chance. Selv om en veninde måske er en nørd, så ser jeg i stedet de gode sider.

Men selv om jeg er positiv, så er jeg også villig til at kæmpe.

Jeg er et stort konkurrencemenneske om så det bare handler om ludo, griner den kønne pige, som kan takke sin morfar fra Italien for det spændende mellemnavn, Wassini.

Mira holder formen ved lige med svømning, løb og styrketræning, men mener derudover, at hun er god til at holde hovedet koldt, når hun havner i pressede situationer.

Og så er hun ikke i tvivl om sine egne grænser.

- Jeg er forberedt på det værste. Jeg vil hellere fremstå som babe end som kedelig, men jeg vil eksempelvis ikke optræde nøgen. Jeg skal også kunne se forældrene i øjnene hjemme i børnehaven, smiler Mira, som i det hele taget håber, at seerne får indtryk af hende som en god person.

Mira kom straks fra start godt ud af det med Nicolai Stage Kraul, Therese Gry Trebbien, Trine Sie Lindeborg og Johannes Lockwood.

Sponsoreret indhold